maanantai 23. helmikuuta 2015

kystan kuolema

olin kystan seurantaultrassa muutama tunti sitten ja kystasta ei ollut mitään jälkeä enää. Vuoto alkoi eilen aamupäivällä, yhden päivän päästä vimpasta Primolutista.


painoa on pudonnut niin paljon että senkään puolesta ei mitään estettä inseminaatiolle, joka mahdollisesti tapahtuu ensi viikon lopulla tai seuraavan viikon alussa.


huomenna aloitan Letrozolit annoksella 2tbl/pvä ja ensi viikon torstaina folliultra. Saas nähdä!  

7 kommenttia:

Gretel kirjoitti...

U-P-E-A-A ! Pidän ihan hirveästi peukkuja!!

Saanko vielä ehdottaa, että juot joka päivä vihreitä vihannesmehuja tai smootheja? :) Pinaattia, tammenlehvää, sitruunaa, avokadoa, kurkkua, varsiselleriä. Paljon!

Unknown kirjoitti...

Oi kiitos ihana Gretel! Saat ehdottaa, olen erittäin kiinnostunut juuri vihreistä! Olisko sulla heittää jotain reseptejä, miten noita kannattaa yhdistellä? Pinaatin oon ottanut ruokavaliooni äskettäin, mutta sen ..kröhöm..ruohomaiseen tuntuun pitää opetella vielä paremmin. Ehkä se smoothiessa menisi paremmin alas?

Gretel kirjoitti...

Joo, kaikkea voi syödä smoothien joukossa (melkein) :)
Ihan googlimalla green smoothies löytää vaikka mitä.

Aika hyvä kombo mielestäni vaikka tällainen: baby pinaattia (vaikka puolikas loota), yhden sitruunan mehu, päärynä, avokado, vettä. Tuosta tulee kaksi isoa lasillista. Jos haluaa lisää makeutta (vihreän maku piiloon), mukaan vaikka puolikas banaani. Aamulla ja illalla, ainakin.

Hedelmällisyyttä buustaa ja on tietty hyväksi ihan muutenkin!

Unknown kirjoitti...

Kiitti vinkistä! Täytyypä käydä kaupan kautta! :)

Unknown kirjoitti...

Ihanaa! :) onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa! Nyt olis vuoro asioiden sujua, tämä voisi olla hyvien juttujen alku :)

-Terhi-

Unknown kirjoitti...

Kiitos Pelusa ja Terhi!
Toivotaan todella että kelkka kääntyisi kohti myötätuulta vihdoin!

Ja Gretel, vihersmoothieneitsyys on ollutta ja mennyttä! Tein ohjeesi mukaan smoothien ja kyllä, koukkuun jäin. Sitruunaa laitoin vain puolikkaan ja ensi kerralla vielä vähemmän. Mutta ah, mikä raikkaus! Kiitti vielä <3