maanantai 20. lokakuuta 2014

Aihe, jota olen pelännyt

Kävin seuraavanlaista keskustelua lapseni kanssa aamulla..
Hän kyseli, miksi meillä on vaan yksi lapsi- kun toisissa perheissä on kaksi tai jopa kymmenen lasta. hän kysyi, olisinko minä halunnut lisää lapsia, sanoin tippa silmässä, että olisin kovasti halunnut. Hän kysyi silmät pyöreinä, miksei meillä sitten ole? Vastasin, että kaikkea ei saa vaikka kuinka haluaisi, ei edes rahalla.

Silmäni vettyivät kovin, en enää nähnyt häntä, onneksi hän meni jatkamaan leikkejään niin keskustelu sai jäädä siihen.

Olen niin kovasti pelännyt, koska nämä keskustelut tulevat ja nyt se sitten tapahtui.
Lapseni kavereilla on jokaisella (yhtä lukuunottamatta) sisaruksia ja lapsenikin kovasti heitä kaipaisi, ei ole niin suoraan asiaa vielä ilmaissut mutta välillä juttelee pikkuvauvoista ja kuinka ihania ne ovat..

Tekisi mieli hakata päätä seinään.

4 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Olen käynyt satunnaisesti lukemassa mutten ole tainnut ennen jättää merkkiä.

Meilläkin on -11 syntynyt hoidoilla alkunsa saanut lapsi ja nyt toista on yritetty yli 2 vuotta, tällä hetkellä tahkotaan inssejä. Siksi on "kiva" lueskella samassa tilanteessa olevan kuulumisia.

Olen pahoillani kp ykkösestä ja lapsenne kyselyistä. Meidän pikkuinen on jo pitkään kysellyt sisaruksen perään ja höpötellyt vauvasta äidin mahassa, joten tiedä että se TODELLA kirpaisee... :(

Unknown kirjoitti...

Hei Päivi ja kiva kun jätit kommenttia!
Kiinnostaisi tietää, millaisilla hoidoilla teidän esikoisenne sai alkunsa?
Meillä on myös inssit tulossa, kunhan julkiselle päästään. Yksityisen lekuri, joka hoitaa mua sitten myös julkisella, kertoi että ensikuussa olisi sinne aika tulossa..toki inssiin vuoden jono. Ei tunnu enää näissä odotuksissa!

Toivon kovasti teillekin onnistumista!

Päivi kirjoitti...

Meidän esikoinen sai alkunsa niinkin "helpolla" hoidolla kuin OI. Nyt toisella kierroksellakin niitä OI-kierroja on takana puolisen tusinaa, muttei niistä ollut nyt tällä kertaa apua. Jotenkin itsellä on ihan toivoton olo, pelkään, ettei inssitkään tule auttamaan.

Vuoden jonot! Hui, aika hurjaa, että insseihinkin on niin pitkä jono! Me ollaan myös julkisella hoidoissa ja päästiin heti vuoden jälkeen ensikäynnille, siitä puolen vuoden päästä aloitettiin OI-hoidot ja nyt kun kaksi vuotta tuli täyteen, jatkettiin suoraan jonottamatta IUI-hoitoja. Olen ymmärtänyt, että täällä olisi sitten koeputkihoitoihin puolisen vuoden jonot.

Kovasti toivon teillekin pikaista raskautumista ja onnellisesti loppuun asti kestävää raskautta. <3

Unknown kirjoitti...

meidänkin esikoinen sai Clomeilla alkunsa, ekasta Clomikierrosta, minimiannoksella.

Lääkärin mukaan IVF:n on vuoden jono, mutta inssiä kokeillaan tässä odotusajalla.

Kovin on ristiriitaiset tunteet näitä asioita kohtaan.
Kiitos, sitä samaa toivon teille!