torstai 13. syyskuuta 2012

Kp5. Ei mitään maata mullistavaa, paitsi että vuoto on loppumaan päin. On sitä riittänytkin. Synnytyksen jälkeen vuodot ovat olleet tosi runsaita, vaikka aina ne ovat olleet runsaamman puoleiset.

Olen eilen ja tänään matkustellut yksveeni kanssa pitkin ja poikin lähiseutuja vaunutellen. Yhdistelmistä otettiin jo puolivuotiaana koppa pois ja ollaan käytetty niitä rattaiden asemesta. Käytössämme on Gessleinin F6, ovat palvelleet tosi hyvin. Pienempinä rattaina (kätevämmät kaupungin vilskeessä) on Brio Spin. Olemme olleet oikein tyytyväisiä valintoihimme, näin ensikertavanhempina ;)

Kesällä en tykännyt vaunulenkkejä tehdä, olen niin lämminverinen tyyppi että olo on kuumalla suorastaan ahdistava. Syksy kun saapuu niin meidät tapaa ulkoilemassa. Lapsi on juuri kuin äitinsä, nauttii viilenevästä syysilmasta ja ottaa vaunutteluista ilon irti ja käyttää ajan torkahteluun :)

Talo on hiljentynyt, jospa minäkin menisin lämpimään suihkuun ja laittamaan pikkuisen tulen vielä takkaan tunnelmaa luomaan. Hyvää yötä :)

Ps. Mitä mieltä ootte, kannattaako ostaa liuskojen rinnalle digitaalisia ovistestejä? Ja jos, niin mistä?

Ei kommentteja: