torstai 27. joulukuuta 2012

Kp jotain

Nykyisestä kiertopäivästä en tiedä. En ole ehtinyt seurata. Puhelimessani on sovellus WomanLog pro joka on hyvä apu kiertojen laskemisessa ja yhdyntöjen merkitsemisessä, siinä on myös tuntemukset, paino ja limat, jee.

Soitin tosiaan lääkärilleni ja hän ihan ääneen kummasteli, miten kiertoni voivat heittää noin häränpyllyä. Jep, tell me about it. Nyt KOKEILLAAN Teroluteja, kp15-24 parin kierron ajan ja KATSOTAAN mihin asiat etenevät, rohkenen epäillä että eivät minnekään.
Nuo capsilla olevat sanat ovat jo hyvin loppuun kuluneet, niitä tämä lääkäri toistelee kuukausi kuukauden jälkeen.
Tuon parin kk:n jälkeen varaan ajan hänelle ja VAADIN järeämpiä tekoja asian suhteen. Olemme päättäneet, että vuoden 2013 aikana meille on syntynyt lapsi, tai että olen ainakin hyvin pitkällä raskaana :) Saas nähdä.

Eilen aloitin Lactal-kuurin joka kestää 7 päivää, eli tässä kierrossa tuskin mitään ajoitettuja yhdyntöjä tapahtuu, sillä tuo muuttaa alakerran ph-tasapainoa niin, että siimahännät eivät tykkää olostaan. En muuten minäkään ja siksi tuon kuurin hain. Koko joulun ajan oli tunne, kuin alakerta olisi ollut liekeissä ja kutina oli ihan hirveää, näiden lisäksi tuntui, kuin häpikset olisivat liimaantuneet yhteen. Ja se pahanhajuinen vuoto, siitä olen kärsinyt jo pidempään.
Olen aiemmin kokeillut noita putkiloita ja ne suttaavat ihan tajuttoman rankasti ja se tuubi on jotenkin hankalaa saada kokonaan tyhjäksi. Nyt oli tullut uusia, semmosia peräpuikon näköisiä suppoja ja ajattelin, että niitä olisi siistimpi käyttää, yeah right. Koko yön valuin nestettä, kun tuo suppo oli sisääni sulanut. Jokainen yskähdys, käännähdys, missä nyt vähänkin alakerran lihaksistoa tarvitaan, ruuttasi nestettä minusta ulos. Oli muuten hieman hehkeä tunne aamulla herätessä kun sekä pikkarit että pyjamahousut olivat märkinä. Mutta hienoa on se, että tänään ei ole tarvinnut rapsutella alakertaa laisinkaan. :)

Flunssakin iski heti joulunpyhistä selvittyäni, tämä päivä on mennyt peiton alla lojuessa. Onneksi pieni lapsenikin oli hieman väsynyt ja nukkui 3h päiväunet joten mammakin sai hieman levätä. <3

Ei kommentteja: