sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kyllästynyt. Hyvin kyllästynyt.

Tänään on moni asia ärsyttänyt. Niin moni, että asiasta on pakko tehdä ihan oma postauksensa.

1) Teini, joka oli yksi kolmesta huonekaveristani synnyttäneiden osastolla (olin siellä viikon vauvan bilirubiiniarvojen vuoksi), on raskaana! Teini, jolle ensimmäinenkin raskaus oli vahinko ja oli kovin välinpitämätön vauvaansa kohtaan. Miksi helvetissä hän on raskaana, olettaisin vahvasti tämän toisenkin olevan vahinkolaukaus.

2) Oma olo on hyvin turpea, vasenta munista juilii, niinkuin joka kierrossa jossain vaiheessa ja se enteilee AINA menkkoja. Vitutuksen määrä on järjetön. Lisäksi sitä ovista ei ole näkynyt, eikä tuntunut. Viivat ovat kautta linjan tasaisen haaleita ja mitäänsanomattomia. Tänään on muistaakseni kp16, en jaksa nyt tarkistaa.

3) Olin pikkujouluissa ja mikäs siellä oli puheenaiheena? "Koskas aattelit töihin tulla?" "aah, okei, ai teillä on suunnitelmissa sisaruksia? millaisellas aikavälillä?" "et sä ainakaan vielä raskaana ole, toivottavasti, kun siideriä juot". ja sitten nurkan takaa tulee toinen henkilö joka kysyy "koskas teille niitä sisaruksia tulee?" Teki mieli huitasta avokämmenellä! Miksi, oi MIKSI, ihmiset ovat niin helvetin törppöjä, että menevät kyselemään tuollaisia? Jos ihmisellä on yksi lapsi, ei se jumankauta tarkoita että seuraavat tulevat kuin liukuhihnalta! Tajutkaa se, hyvät ihmiset! Enempää ei kaksi ihmistä voi jyystää, ottaa vitamiinia, urheilla, elää nuhteettomasti, kuin minä ja mieheni eletään, ollaan perusterveitä, suht nuoria ihmisiä ja siltiKÄÄN meille ei toista vauvaa suoda. Helvetin perkele sanon minä.
Ja hei, tuo siideri minkä join, oli sitten ensimmäinen kesän jälkeen joten siitä ei voi napista.

4) Yleinen haista p**ka-fiilis ollut koko päivän.

Auttaisko jos menis nukkumaan? Tuleeko uni jos on veeitutus päällänsä? Harvemmin mua näin ketuttaa mutta kerrankos sitä.


Ei kommentteja: