perjantai 9. elokuuta 2013

Kesä ohi, elämä alkaa?

Kesä tuntuu menneen ohi, välillä on todella lämmin mutta niinkuin nyt, sää on todella kolea ja sateinen. Aurinkoa on tullut otettua, kun oli viimeksi tuo helleputki, laitoin naperolle uima-altaan terassille ja nautin lapseni ilosta. Itse loikoilin terassilla ja nautin välillä pirskahtelevista vesisuihkuista, mitä pieni ampui vesipyssyllään.
Mökillä ollaan oltu ja tänään taas lähdetään. Ihanaa kun saa järven äärellä rentoutua ja napero on käynyt uimassa, ainoa meistä joka on uskaltanut! Varsinainen hurjapää ja ikää kaikki kaksi vuotta!

Ollaan nautittu kesästä ja piharemontista, kyllä siitäkin voi nauttia ;)
Peittojenheiluttelurintamalla on ollut toooodella hiljaista ja mietin tuossa kp 15 kun olin tuntevinani ovisoireita, että mahdanko ovuloida luomuna. Ehkä kropassa oli kumminkin Clomeista vielä jämiä?
Seksiä olemme harrastaneet tasan kaksi (2) kertaa koko kierron aikana, oletettu ovis oli siis kp 15 perjantaina kaksi viikkoa sitten.  Seksiä oli sitä edeltävänä maanantaina ja oviksesta viikko jälkeen lauantaina. Ei siis mitään chansseja raskautumiselle. Mutta, tarkoitushan olikin pitää taukoa koko yrityksestä ja ressaamisesta ja siinä on kyllä onnistuttu.

Tässä kierrossa olen siis ottanut Metforminit käyttöön ja Primolut Norit, primoja otin yhden kp 15-24 ja metuja otin nostaen viikottain annostusta niin että nyt käytössä on 2mg/pvä, eli maksimiannos.

Eilen olin siskoni ja lapseni kanssa syömässä päivällä. Join ruoalla tosi paljon nestettä, ainakin 2 isoa mukia vettä ja maitoa. Tulin kotiin ja jokin ääni sanoi, että kaapissa on yksi Pregcheckin liuska, käytä se. Ajattelin, että no, kusaisempa sen pois pyörimästä.
Nesteen imeytyessä liuskaan, näin väriä testialueella. Herrajumala. Viiva kehittyi siihen ihan samantien ja PUNAISENA! en meinannut millään tajuta, enkä tajua vieläkään! oikeasti? MINÄ RASKAANA? ja olin kumminkin juuri juonut tosi paljon ja siltikin viiva oli niin vahva?

soitin samantien lääkärilleni ja hän sanoi että metut pois samantien ja thyroxiniin annosnosto. eli nyt otan thyroxinia yhden ison ja yhden pienen tabun joka aamu.

Tänä aamuna tein vahvistukseksi Digin ja kyllä, vahvasti raskaana ollaan, raskaana 2-3 :) Toiveemme on vihdoin kuultu! Voikun tämä pieni pysyisi matkassa ja saapuisi terveenä ja toivottuna neljänneksi perheemme jäseneksi..
21 piitkää ja pimeää kuukautta olemme toista lasta toivoneet ja yrittäneet, väkisin ja vähemmän väkisin. Nyt elokuussa piti tulla kutsu lapsettomuustutkimuksiin ja eilen sain soittaa lääkärilleni ilouutiset.olen niin onnellinen mutta samalla pelkään kuollakseni, että tämäkin menee kesken. Sain lääkäriltäni luvan aloittaa Lugesteronit (200mg aamuin illoin alakautta) sillä kerroin keskenmenopelostani.
olen maailman onnellisin ihminen ja toivottavasti pysynkin sellaisena!
Nyt kaikki maailman voimat auttamaan ja tukemaan tätä pientä ihmistaimea joka on vihdoinkin suotu kasvamaan kohdussani <3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! Onnea! En osaa muuta oikein ajatella :) Onnea siis uudelleen. Toivon lujasti, että kaikki menee hyvin.

-T-

ps. Nousi pieni toive, jospa mekin... Ensi viikolla on ensikäynti hoitoja varten. Toivottavasti viimeistään niiden avulla pääsisimme teidän kanssa samoihin tunnelmiin.