tiistai 27. elokuuta 2013

"täällä on kaikki oikein hyvin"

Blogihiljaisuus meinaa vaivata tällä suunnalla. On kamalasti tekemistä ja kun tekemiset on tehty niin sitten väsyttää.
Vointi on ollut todella hyvä, lukuunottamatta pienenpientä kuvotusta ja iltapäivä/iltaväsyä. Yleensä tuo iltapäiväväsy iskee kun juniori herää päiväuniltaan. En vain osaa mennä lepäämään kun hän nukkuu, vaikka yleensä hänen uniensa aikaan laitan ruokaa ja lueskelen uutiset tai katson digiboxilta jotain mielenkiintoista ohjelmaa. 
Eilen pääsin käymään neuvolalääkärillä. En varsinaisesti ollut huolestunut oireettomuudestani, mutta kun otin neuvolantätini kanssa puhelimessa asian puheeksi, hän sanoi että voisin käväistä neuvolalääkärillä, saisin ultran ja tuo tarkistus menisi siitä tarkistuksesta, joka tehdään yleensä 14viikolla (?). 
Tehtiin normaali sisätutkimus, kohdunsuu näytti siistiltä ja sitten paineltiin vatsaa ja voi piruvie että oli herkkä vatsa! 
Lopuksi hän ultrasi sisäkautta ja se hiljaisuus, mikä tuntui kestävän ja kestävän ja KESTÄVÄN ennenkuin hän sanoi mitään + tietenkin näyttö oli suunnattu vain häntä kohti....
Lopultakin hän käänsi näytön minua kohti ja sanoi: " erittäin hento sikiökaiku on havaittavissa ja sydän lyö reippaasti". Näin itsekin pienen rusinamme näytöllä, pituutta pikkuruiset 5,4mm ja vastasi viikkoja 6+2 (eilen oli 6+3).
Kaikki siis hyvin ja oikein reipas syke näkyi, sydänääniä on turha näillä viikoilla vielä yrittää kuunnella, mutta syke näkyi ja tämä mamma sai (taas hetkeksi) mielenrauhan. Kuvalaatu ei ole paras mahdollinen, kännykällä otettu ultrakuvasta ja se ultrauslaitekin oli ihan peestä..
Meidän rusinamme <3 


Ei kommentteja: