tiistai 15. heinäkuuta 2014

Likapyykkiä ja puutarhanhoitoa

Otsikossa ne tärkeimmät. Lomalaisten elämä on helppoa, toki kotiäidin elämä ei eroa mitenkään siitä,onko mies lomalla vai ei. Pyykit pestään,silitetään, viikataan, ruoka kokataan, käydään kaupassa ja huolehditaan päiväuni- ja yöuniaikatauluista.
Mikään ei ole erilailla, paitsi tietenkin se, että päivisin kokkaan kolmelle.
Onneksi on puutarha,minkä parissa ahertaa, saa vähän ajatuksia muualle tästä vauvanTEKOprojektista.

Nyt suunnitellaan lomareissua, saan olla ainakin jonkun aikaa pois hellan äärestä.
Lapsella on "EI, EI, EI!!!!"-kausi menossa ja meinaa välillä olla sormi suussa,miten saan sen pienen hirmupään kesytettyä.

Yhä useampi seuraamani blogi on muuttunut odotusblogiksi, jopa kymmenen vuotta yrittänyt pariskunta raskautui ja minä täällä vielä soittelen samoja säveliä kuin viimeiset (ihankohtapian) kolme vuotta.UnFUCKINGbelievable.

Ovis oli (kai), tikut näytti sen (kai) ja nyt on dpo 5 (kai).
Menkkakipuja on,joten joko menkat tulevat superaikaisin tai ovis on vasta nyt käsillä.
( ei pliis tähän mitään juttua kiinnittymiskivuista tms, sillä ne kuuluvat muille, ei mulle.)

Ensikierto on taukokierto, käytän vaan primoluteja,ettei kierto venähdä. Tuntuu siltä, että ainoa kosketus alapäähäni ensikierrossa tulee olemaan alapesun yhteydessä, mä niin tarvin lomaa vauva-asiasta, seksistä (kyllä!) ja kaikesta. Paitsi mun lapsesta. ..ja miehestä.

Pahoittelen tekstin pätkittäisyyttä, ajatuksenkulku on mitä on.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voimia. Myös täällä toivotaan toista lasta, eikä kuulu :( Nyt koitan jättää asian taka-alalle ettei joutuisi joka kuukausi pettymään. Jaksan kuitenkin vielä toivoa, että jossakin vaiheessa tärppää. Oli lohduttava kuulla yhdestä parista joilla hoidotkin jo lopetettiin, yritystä 3v. takana ja sitten tulikin luomusti raskaus!

Unknown kirjoitti...

Olisi mukava tietää, mikä niinkin monella aiheuttaa sekundääristä lapsettomuutta. Pelkästään minun blogini kautta olen saanut tutustua noin kymmeneen ihmiseen, joita tämä valitettava taakka koskettaa.
Toivotaan toivotaan. Vaikka itse kuulun kyllä niihin, jotka eivät enää edes toivo.

kiitos kommentistasi!

Anette - Operaatio Äiti. kirjoitti...

Niitä syitä on miljoonia. Ja en usko että monellakaan syy on sama :(

Toisella voi olla pitkät kierrot, toisella ovuloimattomuus, toisilla kiinnittyminen ei onnistu ja yhdellä raskauden estää lihavuus.

Kurja vaiva.. tuhat syytä. Oikea siten vaikea löytää :(