keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kissan viikset, sanon minä.

dpo 12 ja nega testattu. käytössä edelleen Pregcheckin liuskat, niihin luotan kuin kiveen. En ole niihin koskaan saanut viivanpaikkoja, enkä vääriä positiivisia. Nega on aina nega, ihan kiiltävän valkoinen nega. Raskaustesti minun makuuni.
Tänään jostain kumman syystä tutkin testiä erityisen kauan. Nega, ajattelin aamulla ja heitin testin kaappiin. ihan sama. otti päähän.
Päivällä testin kuivettua kunnolla, aloin tutkimaan sitä uudelleen. Hetkinen. Näenkö jotain? Enkö näe? Onko meillä suurennuslasia? Ei ole. Menen ulos päivänvaloon katsomaan. Ei, ehkä silmäni valehtelevat. Mitään selkeää viivaa en näe. Miksi sitten mietin, onko testissä muutakin kuin kontrolliviiva. No, se tunne.
Miten saisin mahdollisesti ilmestyneen haamun näkyviin. HAA! Meillä on kirkasvalolamppu! Testin kanssa lampun eteen kykkimään ja kyllä, näen tietystä kulmasta poikkiviivan. Sitä ei näy normaalivalaistuksessa, eikä siitä saa kuvaa. mutta minä näen sen. Ajattelen, että ehkä kun näen kontrolliviivan, se siirtyy verkkokalvoilta siihen valkoiseen kohtaan, missä viivan pitäisi olla. Peitän kontrolliviivan valkoisella paperilla ja näen sen erittäin hailun hailun hailun viivan sittenkin. En ole koskaan aikaisemmin nähnyt tuollaista Pregcheckissä. 
Annan jälleen kerran itselleni turhaa toivoa ja sitten tullaan korkealta ja K.O.V.A.A.
Hakkaan päätäni seinään ja kidun. Liian monta päivää vielä siihen, että tiedän, alkavatko kuukautiset vai saanko iloita.
Tämä on hanurista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No voihan haamujen haamu... Jospa se on ujo haamu. Oisko se huomenna rohkeempi :)

-T-