maanantai 9. maaliskuuta 2015

Inseminaatio ja sen jälkeen, PP 3

Tänään on menossa piinapäivä nro 3. Perjantaina oli aamupäivällä inseminaatio ja olen sen jälkeen yrittänyt unohtaa koko asian.
Lääkäri sanoi, että inseminaatiopäivänä ei tarvitse seksiä välttämättä harrastaa, mutta seuraavana päivänä olisi hyvä vielä varmistella. Teimme työtä käskettyä.

Kävimme Tampereella Ovumia-klinikalla ja palvelu oli ihan ok. Ei porukka liikaa jaksanut hymyillä, mutta muuten käynti oli ihan ok, kai.
Itse toimenpide oli nopea, ensin ultralla tarkistettiin, onko folli puhjennut, eikä ollut. Lääkärin mielestä ajoitus oli siis täydellinen.
Tarkastin putkilossa olevat tiedot ja lääkäri hoiti toimenpiteen. Mulla oli joku opiskelija lisäksi huoneessa, sikäli inhottavaa kun makasin siinä alapää paljaana lääkärin mennessä koneelle, tämä opiskelija oli minua vastapäätä. Oli sen verran kumminkin häveliäs, että katseli muualle. Itse en pystynyt rentoutumaan, tilanteeseen vaikutti varmasti myös järjetön väsy ja jännitys, kaikki kun on uutta.

Makoilin paikallani muutaman minuutin ja puin päälleni. Lääkäri olisi voinut jättää sanomatta tuollaisessa tilanteessa, kun potilas stressaa muutenkin, että "kyllä tämä lapsettomuus ihan selkeästi sinusta johtuu, eikä miehestä, sillä miehen tavara on ihan priimaa".
Mitä helvettiä, kai mä sen nyt tiedän.
Mieleni pahoitin ja teki mieli sanoa että pidähän suusi kiinni, eiköhän tuo ole jo tiedossa.

No, keikan jälkeen menimme miehen kanssa syömään ja ostamaan naperollemme tuliaisia. Ikeassakin oli pakko käydä. Koko päivän reissusta siis puhutaan, aamulla neljän maissa heräsimme ja viiden jälkeen lähdimme ajamaan. Ilta kahdeksalta olimme kotona.
Nukkumaan mennessä alavatsalla paine oli niin rajua, etten saanut itseäni seisoessa suoraksi, vaan jouduin olemaan etukenossa. Sama tunne on ollut aina kun olen Clomifenia käyttänyt ja ovis on ollut ajankohtainen.

Olisko liikaa pyydetty, että tää tuottais tulosta? Ei tälläisiä keikkoja kauhean montaa jaksaisi..

Oireista sen verran, että oikealla puolella on tuntunut karvastelua, (keltarauhanen?) ja ajoittaista mahakipuilua on tuntunut. Aivastaessa alavatsalla tuntuu painetta ja lievää kipua,

Kaikkemme olemme tehneet tämän(kin) kierron eteen. Enempää en voi.




Ei kommentteja: