maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kp 3

uuteen kiertoon meniin rytinällä.
oikeastaanhan menkat eivät edes olleet myöhässä, vuoto alkoi tasan 14 päivää ovulaatiosta. lauantaina aamulla alkoi vuoto kera kovien kipujen ja tänään otin Letrozolit jälleen kerran. Tervetuloa huimaus ja päänsärky!Kp 11 menen jälleen folliultraan ja siellä selviää ehdimmekö Tampereelle inseminaatioon vielä ennen pääsiäistä. Tuskinpa. Ja voin kertoa ettei paljon haittaa.

Mietin yön tunteina sellaistakin, että kai se on ihan potilaan oma päätös, jos haluaa jättää inseminaatiot väliin ja odottaa syksyn IVF:ää? vai onko se niin, että on pakko kokeilla inssit ensin?

Puhutaan kuitenkin minun ikäryhmässäni niin pienestä onnistumisprosentista inssin suhteen, että lienee jo verorahojen väärinkäyttöä. Kun muutenkin inssissä onnistumisprossa on niin minimalistinen ja iän myötä vielä pienenee. 

No, jos ensi tiistaina folli on sen kokoinen, että inssiin päästäisiin keskiviikkona, niin sitten kaiketi menemme. Jos ei niin sitten ei. Se ei ole mikään ongelma.
Nyt ainakin stressaan vähemmän kuin viimeksi Tampereelle mennessämme, sillä vanhempamme tietävät asiasta, lapselle on yöhoitopaikka turvallisessa mummulassa varattuna ja tiedän, ettei itse toimenpiteessä ole mitään jännitettävää.

Me lähdetään kylpylään pariksi päiväksi, tulee ihan kuin tilauksesta tää homma! Morjens!

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Meillä miehen tavara oli niin huonolaatuista, että me oltiin vaan yhdessä inssissä. Sanottiin että kyllä tällaisessakin tapauksessa ollaan saatu raskauksia aikaan, mutta siihen tarvitaan normaalia enemmän onnea matkaan. Eikä tarvinnut yrittää toista kertaa, vaan odoteltiin suosiolla icsi:ä.

Gretel kirjoitti...

Voi paska.

Eipä tähän oikein muuta voi sanoa.

Toivottavasti kylpylästä löytyy uusia paukkuja taas jaksaa eteenpäin.