maanantai 11. toukokuuta 2015

kp 25

Eilen otin viimeisen Primolutin. Mitään tuntemuksia menkkojen alkamisen suhteen ei ole, yleensä kovat kipuilut alkavat jo viikon ennen menkkojen alkua. Aina niiden kipuilujen alettua, luulen olevani raskaana.
Nyt ei ole mitään. Kroppa on saanut levätä, varmasti vaikuttaa asiaan.

Huomenna vuodon pitäisi alkaa. On aina alkanut yhden välipäivän jälkeen Primolutien lopettamisesta. Musta tuntuu, etten ole valmis menemään uuteen inseminaatioon. Haluan tämän hyvän olon ja rentouden jatkuvan. En ole vielä miehelle asiasta maininnut, mutta mun mielestä sen vimpan inssin voisi ihan hyvin jättää syksylle, että tässä olisi nyt pidempi rentoilutauko.
Oon nauttinut tästä tauosta täysin siemauksin, seksi on ollut paljon parempaa- ei todellakaan mitään pakkotakomista tiettyyn aikaan, vaan kun siltä tuntuu.

Syömisten kanssa en ole pingottanut ja pari kiloa on tullut painoa tässä männä kuukausina. Nestettä uskon suuren osan olevan ja helposti poistettavissa. On ollut rentoa, kun on voinut ottaa vähän viiniäkin kun siltä tuntuu, eikä miettiä missä kiertopäivässä mennään.

Mä menen pääsykokeisiin kesäkuussa, saas nähdä. Jos pääsen sisään, mun pitkäaikainen haave saattaisi toteutua ;)


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Me yritimme miltei 2v. ja oli sueita haaleita plussia ja yksi lääkärissä todettu keskenmeno. Nyt vihdoin luomusti raskaana, se on mahdollista vaikka oma toivo alkaisikin hiipua :)