lauantai 25. huhtikuuta 2015

Good mood

Hyvä mieli jatkuu!
Tänään vietimme shoppailupäivän koko perheen kera, mies tosin autokaupoilla ja me naperon kanssa vaatekaupoilla. Välillä kävimme mehuttelemassa ja taas jatkoimme shoppailua.
Lopulta treffasimme porukalla ja kävimme syömässä. Lapsi oli kuin aurinko, söi reippaasti ja jaksoi muutenkin kierrellä mukanani. Sai palkaksi Duplopaketin ja Pingu DVD-boxin. Hieman överiä, mutta Duplot olivat hyvässä alessa (70 palaa 19,90e) ja Pinguboxi vain kympin. Pingu kuuluu meillä ehdottomiin lemppareihin tällä hetkellä, niille minäkin tapaan nauraa, ovat oikeasti hauskoja!

Ravintolassa ollessamme, lähdin pesemään käsiä ennen ruokailun aloittamista. Vessassa ollessani tuli pitkästä aikaa sellainen lämmin tunne, sellainen mikä menee kropan läpi ja lämmittää nilkoissa asti, en tiedä, tiedättekö mistä puhun. Tiesin, mistä se kumpuaa, siitä, ettei mun yksinkertaisesti tarvitse stressata juuri nyt mistään, ei siis mistään!
Olen mielessäni haistattanut pitkät koko vauvaprojektille ja uskon että se on vain yksinkertaisesti niin helpottavaa, että välillä ihan nousee ihokarvatkin pystyyn siitä hyvän olon tunteesta. Tottakai me vauvan haluamme, siitä ei ole kyse, vaan siitä, etten aktiivisesti pakota itseäni koko ajan ajattelemaan asiaa, työstämään asiaa makkarin puolella jne.
Tänäänkin vastahakoisesti otin kalenterin esiin ja tarkistin kiertopäivät, että tiedän, koska aloitan Primolutit. Muuten en ole päiviä laskeskellut.

Huomaan nauttivani elämästäni paljon enemmän juuri nyt, toivottavasti ensikuussakin olisi näin.

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

Gretel kirjoitti...

Oikein hyvä! Jatka samaan malliin :)

Päivi kirjoitti...

Kiva lukea näin onnellisia kuulumisia :)