sunnuntai 4. marraskuuta 2012

kp24.
Nyt kierto on jo päivän pidemmällä kuin esim huhtikuussa, jolloin oli luomukierto. :)
pienistä asioista pitää iloita!
Toki, Clomifenia varmasti kropassa vielä on mutta pääasia että pikkuisen kierto pidentyy, tietysti toiveissa on että pidentyisi kunnolla, hyvästä syystä.

Mitään tuntemuksia ei kropassa ole, mutta joitain ihme mielitekoja on ollut viimepäivinä. Eilen kun kävimme hakemassa hautakynttilöitä, oli pakko saada kaupasta Saarioisten valmishampurilainen, alkasi ihan suu kuolaamaan kun näin sen siellä hyllyssä. Ihmettelin omaa reaktiotani toden teolla, en todellakaan ole minkään eineksen ystävä. Noh, ennen menkkoja kaikki on mahdollista. :)
Se, että menkat alkaisivat, ei oikeastaan sureta, sillä olen siihen varautunut henkisesti. En jaksa uskoa että raskautuminen tapahtuisi, vaikka jälleen eilen sain lukea tapauksesta jolloin plussaaminen tapahtui vasta n.kp50, sitä ennen kaikki testit näyttäneet negaa, joten ihmeitäkin tapahtuu.

Kun tuota reipasta yksivuotiasta ruuhkatukkaani päivät pitkät katselen, mietin, että minkälainen lottovoitto tuo pieni elämän ihme on. Suurempi ihme kuin lottovoitto. Kuinka moni tässä maailmassa vaihtaisi lottovoiton siihen että saisi oman ihmeen. Jos vaakakupin toisella puolella olisi muutama miljoona ja toisessa vauva, en todellakaan miettisi kumman ottaisin. Vaikka raha on aina tervetullutta, onnea se ei tuo. 

Kuntosaliharrastus jyllää kovana, olen ansioituneesti käynyt treenaamassa ja oikein kunnon sykkeillä. Mukaan on tullut mm. juoksumatto usean vuoden tauon jälkeen! Hyvä minä!

Ei kommentteja: