lauantai 14. syyskuuta 2013

Mietteitä iltahämärässä

Olen ollut kahdestaan lapsen kanssa kotona eilisestä iltapäivästä alkaen ja ei ole ollut vapaa-ajan ongelmia. Eikä ainakaan vähintään siitä syystä, että meillä on ollut hoidossa myös koira, torstai-illasta alkaen. Tänäänkin, aamulla kahdeksalta alkoi kuulumaan uikutusta kodinhoitohuoneesta ja pikkukoira halusi ulos. AAAivan liian aikaisin minun makuuni, ottaen huomioon, että nukahdin yöllä varmasti vasta joskus kolmen aikaan.. pyörin ja hyörin ja mietin asioita, lähinnä kai sitä, että onko kaikki ovet lukossa :)
Päivällä syötiin ja laitoin naperon nukkumaan. Ajattelin, että menen itsekin pienille nokosille.
No, turha toivo. Talomme yllä, siis ihan oikeasti, meidän talomme yllä, lenteli joku perhanan harrastelijalentelijä ees taas ja se kone oli kyllä joku maailmansodan aikainen, ainakin metelistä päätellen! Lapsonenkaan ei nukkunut kuin 20min (yleensä 2h) kun se palliainen pöristeli koko ajan. Tekikö mieli ampua se alas, no teki! :D

Lapsonen on tietenkin tapansa mukaisesti kiukutellut solkenaan kun päiväunet jäivät väliin, mutta sehän oli odotettavissa.
Huomenna onneksi iskä tulee kotiin ja alkaa arki taas rullaamaan, vaikka mieheni tekeekin pitkää päivää, sekin helppaa kovasti jos hän tekee esim naperolle iltapesut. Mulla kun alkaa yleensä iltaisin mahakin painamaan jostain syystä, kai se jotain turvotusta on.

Hassua muuten miten en ole ollenkaan niin selvillä raskausviikoista, kuin esikoisen aikana! Nytkin pitää oikein miettiä, missä mennään ja mehän mennään rv 9+1 :)

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: