keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Hyviä uutisia vaihteeksi

Ei, en ole raskaana, älkää nyt luulkokaan.

Olin ultrassa eilen, katsomassa onko kysta paikallaan, tai olisiko pahimmassa tapauksessa jopa kasvanut. No, lääkäri oli ärsyttävän hiljainen ultratessaan ja viuhtoi ultrasauvalla sisuksissani miten sattuu, lähinnä tuntui inhottavalta kun käytti sitä kuin joystickiä konsanaan.
Kuvat viuhtoivat näytöllä ja en saanut oikein mistään kiinni. Jonkun mustan systeemin näin näytöllä ja ajattelin, että nojoo, leikkuri kutsuu.
Se oli kuitenkin mun kohtu :D Munasarjat olivat oikealla puolella oikein hyvässä kunnossa ja vasemmassa... EI OLLUT ENÄÄ KYSTAA!!!!!! (tähän viissataamiljoonaa huutomerkkiä!)
HÄ? oikeasti?
No ei ole, ei ole edes mitään merkkiä siitä, että olisi koskaan ollutkaan. Lisäksi sain kuulla, että munasarjani ovat erittäin hyvässä kunnossa, ei näytä ikä painavan. Niin sain kuulla myös jälkitarkastuksessa keskenmenon jälkeen. Jotain positiivista siis.

Bonusyllätyksenä oli se, että kun minä olen odotellut menkkoja alkavaksi (olis pitänyt alkaa jo sunnuntaina, silloin oli kp 28) mutta ei ole alkanut vieläkään.. no syy selvisi- limakalvo oli selkeästi kolmilehtinen ja siellä oli yksi folli kasvamassa - uumaili että ovis saattaisi olla ensiviikolla. Ja mä olen kulkenut siteet laukussa jo kohta viikon. Se välivuoto mikä tuli, sekoitti pakkaa siis ihan huolella.
lääkärin mukaan saattaa olla mahdollista, että se vuoto ja ne palaset, mitä sieltä mukana tulivat, voivat olla kystan  hajoamisesta johtuvaa- mutta totesi samaan hengenvetoon, ettei ne yleensä ulos vuoda, vaan vatsaonteloon. Joo- ei mulla vuotanut vatsaonteloon silloin 2007 vuonnakaan- silloin ei kyllä vuotanut uloskaan mitään. Tosin silloin mulla oli vielä epäsäännöllisyyttä menkoissa paljon enemmän kuin tänäpäivänä- synnyttäminen tasoittanut niitä megalyhyitä kiertoja aikalailla.

Nyt sitten odotellaan sitä spontaanisti alkavaa tyhjennysvuotoa ja sen jälkeen, uudessa kierrossa kp 3 aloitan Letrotsolit ja ilmoitan lekurilleni kun tuo vuoto alkaa, että saadaan varattua aika seurantaultraan. Mikäli ultrassa (n. kp11-13) on hyvänkokoinen folli, lääkäri tuikkasee muhun Pregnylin ja saadaan sitten vaan miehen kanssa hoitaa homma kotiin.
Nyt kuulostaa hyvältä. Nyt kuulostaa helvetin hyvältä!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hienoja uutisia!

Täällä eletään jänniä päiviä. Menkat pitäis alkaa sunnuntaina, ja juuri tilasin netin kautta raskaustestit jotka toivottavasti tulee perjantaiksi niin saa testata. Oireita on puolesta ja vastaan, järki sanoo että hei tää on vasta eka clomikierto ei voi olla niin hyvää tuuria jos kohta 3 vuotta yritystä takana. Ja silti takaraivossa se pieni piru joka kuiskuttelee entä jos...

Edellisessä raskaudessa sen vaan tiesi et nyt on tärpänny, sitten alkoi pissalla juoksut, ja väsymys.

Nyt sitten taas tuntuu rinnat täytelaisiltä aina välillä, väsyttää, joka kolmas päivä, tai nyt on outoja ilmavaivoja, tai, maha ei ole vielä turvonnut kuten aina ennen menkkoja, tai maha on oudosti liian toimiva...
En tiedä, ehkä olen vain luonut itselle nämä oireet koska toivon todella paljon et eka kierto toisi tärpin...

Todennäköisesti ensi kierto mennään kyllä 2 tabletilla, ja miljoonalla ovistestillä. :/ -Titta-

Miisa kirjoitti...

Jee! Äksöniä luvassa ;-)

Unknown kirjoitti...

Ihanaa :)

Unknown kirjoitti...

Kiitti kommentoijille, onhan Tää aika superhienoa,että vihdoinkin joku (vaikkakin yksityinen)lääkäri ottaa meidät vakavasti!