perjantai 30. toukokuuta 2014

kp 1 yrityskuukausi nro 32

Masentava otsikko vai mitä?
Revin pelihousuni lähes järjestelmällisesti, kun eksyn johonkin blogiin, missä maristaan "kun on menossa jo yrityskuukausi nro 4, emmekö koskaan saa lasta?" Voi vittujen kevät.
En ole enää pitkään aikaan laskenut yrityskuukausia, sen vaan aina muistan että esikoisen ollessa 5kk annoimme toiselle luvan tulla. Mä voisin oikeasti saada jonkun maailman hedelmättömimmän tittelin, olisko coolia hä?

Tänään alkoi vuoto, paskat ebay-testit ovat antaneet pientä toivonhivenen ripettä joka kariutui tänään aamupäivällä vessakäynnillä veriviivaan.
Eikai tässä, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
Helvettiäkös tässä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heii, äläs lähde omimaan mitään titteleitä! Täällä on kova kilpailija! ;) Niin tuttu olo. Että h#*##*kös tässä sitten tosiaan. Just tällä hetkellä en ole saanut kaivettua uskoa siihen, että "Nyt on se onnistuva kierto kyseessä.". Ei erityisesti ahdista, mutta ei kyllä ole uskoakaan. Mistäs kaivettais onnistumisfiilistä? Vai tarvtaanko sitä edes? Voisko onistua ihan ilman fiilistäkin? Niinkuin "kaikki muut"?
-Terhi-

Unknown kirjoitti...

Heippa Terhi,
kyllä tosiaan kaikki muut onnistuvat, vaikka olisi ihan hälläväliä- fiilis. Tai vaikka ei olisi mitään fiilistä. Vaikka olisi lahna, niin onnistuu. Toisin kuin eräät...
Toivon teille myös onnistumista! +

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän tunteen! Itsekin näen punaista saman tien kun joku valittaa, että voi, voi kun meillä meni puoli vuotta ennen kuin tärppäsi, tms. Lähipiirissäni on ainakin viisi pariskuntaa joilla tärppäs ensimmäisellä yrityksellä ja jopa yhdellä peittojen heiluttelulla. Me yritimme pienokaistamme (s.07.2013) monta pitkää vuotta ja yrityskierrosta 63 sitten vihdoin tulosta syntyi. Seuraavalle on jo annettu lupa tulla, mutta eipä tietenkään mitään ole tapahtunut...nyt mennään yrityskierrossa 7. Uskon kyllä, että lottovoittokin on todennäköisempi kuin raskautuminen!

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän tunteen! Näen punaista kun joku valittaa, että voi, voi kun meni puoli vuotta ennen kuin tärppäs, tms. Meillä tärppäs yrityskierrosta 63. Toiselle on annettu lupa tulla, mut eipä tietenkään ole mitään tapahtunut. Nyt mennään yrityskiertoa 7, mutta lottovoittokin lienee todennäköisempi kun raskautuminen!