keskiviikko 21. toukokuuta 2014

kuulumisia

En usko, että mitään on tapahtumassa raskautumisen suhteen.
Ei vaan tunnu siltä. Oviksen aikana ja hieman sen jälkeen olin melkein "varma" että olisi tärpännyt, enää ei tunnu siltä.
Eipä kyllä tuntunut elokuussakaan, vaikka testi oli plussaa.
Silti, en usko että nytkään plussaa näyttäisi.

Aloitin toissapäivänä lääkärin kehotuksesta uuden Primolut kierron, syystä että meillä on viikonloppuna juhlat Pohjois-Suomessa, enkä todellakaan aio olla kuukautisten kourissa tuolloin. Miehelläni on juhlissa kunniatehtävä ja se tarkoittaa sitä, että minä juoksen taas kerran lapsen kanssa pitkin poikin. Uskon, että reissu on itsessään jo aika rankka, ilman menkkoja. Ja meikäläisen menkat kun eivät ole mitään pientä tuhruttelua, vaan valuu kuin härän kurkusta. Lääkärin mukaan tuosta toisesta Primolut-kuurista ei ole haittaa, vaikka sattuisi maailman kahdeksas ihme ja olisin raskaana, tuo kuuri ei raskautta minulta vie. No, uskoo ken haluaa, raskaana olin loppukesästäkin ja käytin Primoja juuri siinä kierrossa ja kesken meni. Liekö syy, seuraus, sattuma - järjetön pettymys jokatapauksessa.

Mä en yhtään tiedä, mikä kiertopäivä on menossa. Sen tiedän, että ekoista menkoista laskettuna oltais nyt jo viikkotolkulla myöhässä ja siitä (luultavasti kystan rikkoontumisvuodosta) laskettuna viikon myöhässä.
Sen tiedän, että testi näytti negaa, toki tuosta oviksesta on nyt vasta viikko.

Mullahan on ollut tapana plussata miehen kesäloman aikoihin, joten josko tänäkin vuonna viimeistään silloin..saisi taas sitten laskea, koska olisi laskettuaika ja sitten kokea heti perään keskenmeno.  Se kuuluu nääs tähän plussaamiskuvioon meikäläisen kohdalla.



Ei kommentteja: