tiistai 7. huhtikuuta 2015

IUI nro 2 ja tuplafollit

Kirjoittelu on jäänyt kun ensin oli kylpyläreissu ja kauheaa kiirettä muutekin, tuntuu että koko ajan on jotakin.

Tiistaina 31.3 (kp 11) olin kotikaupungissani ultrassa ja siellä kävi ilmi, että vasemmassa ovariossa oli kaksi !! isoa follia kasvamassa. Toinen oli tuolloin n. 17mm ja toinen 20mm.
Pregnyl määrättiin pistettäväksi samana iltana, puolilta öin ja Torstai aamupäiväksi (kp 13) meille varattiin Treelle inseminaatioaika.

Olin ihan varma, ettei Torstaina enää mitään tapahdu missään, että väki on jo pääsiäisen vietossa mutta toisin kävi.
Kun mut ultrattiin Tampereella, toinen folli oli n. 23mm ja toinen 20mm.

Toimenpide oli kivuton jälleen kerran ja se kävi nopeasti.



Kotikaupungistani lääkäri pyysi konsultointiapua Tampereelta Lugesteronien suhteen. Kerroin että kieltämättä ihmettelin kun niistä ei mitään puhuttu ekan inssin yhteydessä.
Treellä lääkäri oli sitä mieltä, että niistä ei haittaakaan ole ja kyllähän mulla lääkkeettömissä kierroissa aina on tiputtelua ja tuhrua ennen menkkojen alkua. Nyt ei tokikaan ole ollut pitkään aikaan, kun olen käyttänyt Primoluteja.

Olen käyttänyt Lugesteron 200mg vaginaalisesti Perjantai-illasta alkaen.
Kun kävin apteekissa, tiskillä ihmeteltiin, kun lääkettä oli määrätty vain yksi paketti. (noin viikoksi siis). En ollut itse huomannut mokaa, mutta tosiaan, eihän niitä nyt vaan viikkoa käytetä.
Soitin tänään polille ja sain e-reseptin seuraavaan pakettiin.
Kiva kun pitää itse huolehtia!! Mitä jos kyseessä olisi ollut ensikertalainen Lugesteronin käyttäjä? Hän olisi käyttänyt vaan tuon yhden paketin ja homma olisi kussut siinä vaiheessa.

Inssin jälkeen kävimme Treellä vähän shoppailemassa lapselle tuliaisia ja kävimme syömässä. Syömässä ollessamme tunsin puristavaa painetta alavatsalla ja tiesin että ovulaatio tapahtui.

Mitään oireita ei ole, olo on hyvin neutraali. Pääsiäisenä ollessamme mökillä, olin hyvin väsynyt ja käydessämme autolla maitokaupassa, nukahdin apukuskin paikalle ykskaks.

Olo on aika toiveikas, pitkästä aikaa, eikö kumminkin kaksi kypsää follia ole vähän niinkuin parempi mahdollisuus kuin yksi kypsä folli? :)



4 kommenttia:

Toiveena vauva. kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä ! Toivottavasti nyt tärppäis<3 :)

Päivi kirjoitti...

Toivotaan parasta <3

Anonyymi kirjoitti...

Peukkuja! Seuraan taustalla! ! Joko oot testannu :)?

Anonyymi kirjoitti...

Peukkuja! Seuraan taustalla! Joko oot testannu :)?