tiistai 3. marraskuuta 2015

Rv 5+6

ajattelin kirjoitella vähän oireista, joita mulla on. Niinkuin esikoisestakin, jota aloin odottamaan syksyllä (niinkuin tätäkin), eräs oire on syväjää. Olen niin kohmeessa, että mikään ei auta. Nytkin on villapeitto päällä ja saan ihan kamalia viluväristyksiä. Öisin hikoilen tyyny märkänä ja nukun muutenkin levottomasti. Olen rättipoikki väsynyt lasta nukkumaan laittaessa ja nukahdan noin pari h aikaisemmin yöunille, kuin aikaisemmin. Herään melkein poikkeuksetta yöllä kolmelta siihen, että olen hikinen.

Alavatsaa juilii tasaisen epätasaisesti ja joskus aivastaminen sattuu muniksien paikkeille. Housut kiristävät ja tuntuu, että äitiyshousut saa kaivaa pian esille tuon alavatsan turvotuksen vuoksi.
Vatsakipua on toisinaan, niinkuin tänä aamuna. Meni sitten lepäilemällä ohi.

Makeanhimo on koko ajan ja ummetustakin on.
Hiukset rasvoittuvat supernopeasti, pesen joka ilta hiukseni ja ne ovat puoliltapäivin jo ihan rasvaiset.

Rinnat (nännit) ovat kosketusarat ja mahassa murisee. Mies sanoi eilen illalla, että vatsastani kuuluu halloween-ääniä, ujellusta ja vinkunaa.

Ulostaminen on ollut hankalaa ja eilen tulikin vessareissulla verta peräpeilistä.

Olen aika räjähdysherkkä toisinaan ja välillä taas olo ihan normaali.

Musta tuntuu, että mun olotila ei poikkea normaalista, mutta onhan tässä näitä oireita, kun oikein kirjaamaan alkaa.

Huomenna 6+0 ja vielä on aikaa varhaisultraan..miten ikinä selviän melkein 2 viikkoa vielä?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikset käy aikaisemmin :)!? Mäki kävin hoitokuisissa jo rv7 eli toisessa 6+3 ja toisessa 6+6 ja molemmissa näkyi alkio ja syke oikein mallikkaasti :) Jaksuja! Noi päivät on piiiiitkiä !

Unknown kirjoitti...

Kiitti! Tälle viikolle hoitaja ei aikaa antanut ja ensi viikolla lekuri on paikalla vain perjantaina. Pitkää pinnaa vaaditaan.