maanantai 1. lokakuuta 2012

Että semmosta! Lauantaina, kp21 pärähti hymynaama kehiin, enhän mä nyt ehtinyt käyttääkään kuin kaksi kokonaista pakettia digiovistestejä (14kpl) joista viimeisellä tuli hymynaama. Olen hyvin onnellinen, uskon että aiemmissa kierroissa olemme lopettaneet seksin harrastamisen liian aikaisin sillä kiertojeni pituus on viimekuukausien aikana ollut keskiarvoltaan 30päivää. Ovulaatio on minulla hyvin myöhään.
Meni totaalisesti usko noihin liuskatesteihin, tilasin nettikaupasta Wondfo-merkkisiä liuskoja ja ne näyttivät melko varmaa ovisplussaa kp15. Donnatest, johon hussasin rahani esikoista yrittäessämme, sensijaan on näyttänyt saniaista silloin kun huvittaa, lauantaina testasin piruuttani silläkin ja jotain kidekuvioa sinne tuli. kyseistä kuvioa tulee myös päivää ennen kuukautisia ja päiviä kuukautisten jälkeen. Lisäksi koko laitteen näyttö on ihan pilalla, naarmuuntunut. Se nyt toki menee oman tyhmyyden piikkiin ;)
Olemme nyt kovasti yrittäneet hyödyntää tuota hymynaaman saapumista, se siis tuli lauantaina ja testin käyttöohjeen mukaan naamasta seuraavat pari päivää ovat hedelmällisimpiä. Lauantaina olimme niin yliväsyneitä kumpikin joten silloin emme tehneet mitään mutta sitten sunnuntaina päivällä kun esikoinen oli päiväunilla ;) Onneksi on päiväunet!
Kaiken järjen mukaan siis eilinen "laukaus" olisi juuri nappiin aikataulun puitteissa, otamme tänään luultavasti vielä varmistuksen ja sitten vaan sormet ristiin. Eipä nämä asiat ole omissa käsissä.


Ei kommentteja: