tiistai 23. lokakuuta 2012

Hellurei ja hellät tunteet! Menossa kp12 eikä mitään tietoa missä mennään. Ei tuntemuksia, ei limoja, ei mitään. Ihan olisi mielenkiintoista, mikäli tässä näin luomusti ovuloisi. Testejä en tähän kiertoon osta, enkä meinaa raskaustestiäkään ostaa muutakuin jos sattuu niin hassusti että kierto sattuisi venähtämään jonnekin 30päivän tienoille. Se, jos mikä, olisi minulle luomuna harvinaista.

No, mitä uutta? Ainakin se, että minulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta. Ilmeisesti yksityislääkärini epäili sitä jo aiemmin kun kirjoitti lähetteet verikokeisiin, se tapahtui jo huhtikuussa. Kitsastelijana en ole kokeisiin mennyt, mutta nyt kun sisuunnuin taas tarpeeksi tämän tärppäämättömyyden kanssa, menin ja sehän kannatti. Olin siis viime perjantaina kokeissa ja maanantaina soittelin tuloksista. Prolaktiinin, mikä mitattiin samalla kerralla, tuloksia en ole vielä saanut, ne tulevat kuulemma myöhemmin.
TSH arvoni oli 4,64 (viitearvot 0,30-4,20) ja toinen arvo, T4V oli mulla 15 (viitearvot 11-22)
Lasta yrittäessä ilmeisesti tuo TSH olisi hyvä olla jotain kahden paikkeilla. Thyroxin-lääkitys on aloitettu tänään ja 4viikon päästä olisi kontrolli, tiedetään pitääkö annostusta laskea vai nostaa.

Kilppariarvot on kumminkin hyvä saada ojennukseen uutta raskautta silmälläpitäen ja netistä, varsinkin kilpirauhasliiton sivustolta löysin tietoa siitä miten arvojen aleneminen on vaikuttanut raskautumiseen - toisilla hitaammin, toisilla nopeammin. Toivotaan parasta :)


Ei kommentteja: