perjantai 12. lokakuuta 2012

lasken tämän päivän kp1:si sillä eilen aamupäivällä vessassa oltuani paperiin tuli pari viivaa ihan kirkasta verta eikä mitään koko päivänä sen lisäksi. Kävin salilla tekemässä kunnon hikitreenin ja ajattelin että viimeistään jalkaprässi saa hanat aukeamaan kunnolla mutta ei. Ei tullut mitään koko päivän aikana. Sitten illalla nukkumaan käydessäni käväisin vielä vessassa ja sitten hanat olivatkin jo kunnolla auki, se oli siis jo tämän päivän puolella.

Oikeastaan ei harmita, päinvastoin olen onnellinen siitä, että tämä kierto pysyi suht normaalina, eikä venynyt yli 40:n päivän niinkuin viimekierto. Huojentunut olen myös siitä, että päätimme miehen kanssa että tämä kierto on luomukierto, vaikka Clomifen varmasti vielä kropassa vaikuttaa. Ainoa mitä siis tässä kierrossa nappailen, on tuo Metformin, mutta sehän ei ole mikään hormoni vaan se on määrätty minulle tasapainottamaan kehon omaa hormonitoimintaa.

Mitä teen nyt erilailla tässä kierrossa? Päätin, että nyt alkaen kierron ensimmäisestä päivästä, aion syödä entistä terveellisemmin, otan vitamiineja avuksi ja kuntoilen säännöllisesti, kunnon sykkeillä, vähintään 3kertaa viikossa. Eilen vetäisin kyllä sellaisen hikitreenin salilla että huhhuh. Tuommoisia kun tekisi aina niin olisi kevyt olo :)
Vitamiineista vielä, että Multivita raskaus ja imetys, sitä olen käyttänyt jo useamman vuoden, en lopettanut käyttöä edes imetyksen loputtua sillä lääkärimme sanoi jo ennenkuin aloimme edes yrittämään esikoista, että sitä on hyvä tankata etukäteen ja jotenkin pienessä tabletissa kaikki tarpeellinen, voiko helpompaa olla :) Nyt otin lisäksi vielä Möllerin Tuplan ja määräsin miehellekin vähän multivitamiineja, ei sekään haitaksi ole.


Ei kommentteja: