torstai 11. lokakuuta 2012

Hellurei kaikille! Jäänyt tänne päivittelemiset taas vähän vähemmälle mutta tässä sitä nyt sitten päivitellään. Menossa siis kp33/32-33(-41) ja on kyllä kovat menkkajomotukset menossa. Valkovuotoa ei ole nimeksikään ollut nyt hetkeen ja tuntuu että hanat aukeavat ihan koska vain.

Testasin 9.10 kaappiin jääneellä Clearblue Plus testillä ja sain testiajalla hyyyyyvin hailakan viivan pystysuunnassa, siis niin hailakka että just ja just näkyi. Viiva kumminkin yhtä paksu kuin vaakaviivakin. En nyt lähde kuvaa linkittämään, sillä kuvasta tuli äärimmäisen rakeinen jostain syystä vaikka kännykässäni hyvä kamera onkin.
En kumminkaan jaksa uskoa että onni olisi meitä kohdannut vaikka toivon sitä enemmän kuin mitään muuta elämässä tällä hetkellä.
Kysyin jo lääkäriltäni (yksityiseltä) että mitä teemme jatkossa jos nyt ei plussaa pärähdä, olemme kumminkin viimeiset 10kk olleet ilman ehkäisyä ja Clomifeniä on tullut käytettyä useammassa kierrossa. Jotenkin tuntuu niin turhauttavalta. Lääkärin kanta oli, että pitäisi siirtyä kunnallisen puolelle jatkohoitoon mutta he vaativat sekä siemennesteanalyysin että minulta useita verikokeita. Aion suorittaa nuo verikokeet (mm prolaktiini ja kilppariarvo) hetimiten mikäli kuukautiset TAAS alkavat. Päässäni tikittää munakello, joka muistuttaa koko ajan siitä että ikää tulee ja munat vanhenevat ja pitäisi raskautua, pitäisi raskautua....

Olen aloittanut treenaamisen taas pitkästä aikaa ja siitä, mitä enimmilläni painoin vielä muutama kuukausi sitten, olen tiputtanut jo viitisen kiloa. Vielä on paaaljon matkaa normaalipainoon, eikä se olekaan tässä nyt tavoite vaan se että saisin vielä sellaisen kymmenen kiloa pois niin olisin tyytyväinen. 

Ei kommentteja: