keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Muutamia asioita olen päättänyt tässä lapsia tahkotessani.. vaikka aina sanotaan että älä koskaan sano "ei koskaan", mutta näissä asioissa aion pitäytyä kannassani, en siis enää koskaan:
1) lähetä ystävilleni tai tuttavilleni lapsiaiheisia joulukortteja. en edes heille keillä on jo lapsi/a, sillä ei voi IKINÄ tietää miten kipeä asia on. Joulu on perhejuhla ja onko kiva saada kuva kuolaavasta lapsesta hellusessa tonttupuvussa postilaatikkoon? NOT. Laitan joulukorttikuvan lapsestani VAIN isovanhemmilleni.
2) kysy keneltäkään, onko teidän lapsilukunne täynnä/ koskas teille lapsia? Niin kipeä kysymys, myös ihmiselle, jolla on jo lapsi.
3) laita Facebookiin lässynlässyn päivityksiä raskaudestani. En usko, että kovin montaa edes kauheasti asia kiinnostaa mutta kyllä mua korpeaa lukea päivityksiä "taisi tämän mamman tulinen ruoka tehdä tepposet kun masuvauva niin pyörii" ja muuta paskaa. Lisäksi ihminen, joka tietää tästä tahkoamisestamme, on laittanut tämän päivityksen. olisi hitto soikoon blokannut mut pois ko. päivityksen kohderyhmästä.

Ykkösestä sanon vielä sen verran, että en ole näitä kortteja laittanutkaan kuin isovanhemmilleni ja viime jouluna vielä elossa oleville lapsen iso-isovanhemmille.
Kakkoseen täsmennystä että näitä kysymyksiä esitin silloin, kun emme tahkonneet ykköstäkään vielä.
Kolmoseen syyllistyin odotusaikana kun kaikki oli niin suurta ja ihmeellistä. Enää en sitä tee.


Ei kommentteja: