keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kun kysta tyhjenee / puhkeaa

Luulen tapahtuvan, mitä otsikossa sanotaan. Tänään on kp11 ja minulla alkasi epämääräinen vuoto. Mitään kipuja en ole laittanut merkille ja muutenkin olo on normaali.
Laitoin lääkärillenikin jo yhteydenottopyynnön - en tiedä, pitäisikö olla peloissaan, kauhuissaan vai ilahtunut? Tajuaisiko kysta nyt viimein luovuttaa, vai onko tämä nyt merkki jostain pahemmasta?

Kertokaa, jos teillä on kokemusta!?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Soittiko lääkäri?

Unknown kirjoitti...

Joo. Hänen mielestään ei tarvitse olla huolissaan, kysta saattaa aiheuttaa vuotoja mutta mistä syystä minun tapauksessani,sitä emme vielä tiedä. Menen ensikierron alussa kontrolliultraan,sitten olen viisaampi. Kun ei mitään kipuja ole, käytän primoluteja tässäkin kierrossa. Eli parin vkon päästä vuodetaan taas. Vi*t*!

Anonyymi kirjoitti...

Tunteista... Minulla olisi ollut laskettu aika viimmekuun alussa JOS olisi kaikki mennyt hyvin, hyvä tuttavani alkoi odottamaan 2 viikkoa myöhemmin ja saikin terveen pojan tämän kuun alussa. Nyt olisi Se tilanne että vauvaa pitäisi mennä kotiin katsomaan... Olen miettinyt pääni puhki eri selityksiä miksi en voi mennä. Miksikö en halua mennä katsomaan.., siksi koska tunnen vihaa että hän ylipainoisena ihmisenä raskautui yhdestä ainoasta kerrasta, ja minulla vuosien yrittämisen jälkeen meni kesken. Olenko katkera.. Kyllä, katkera ja täynnä vihaa. Olen miettinyt miksi tuntea vauvaa kohti näin. Onko Se sallittua? Miksi tunnen näin? Miksi olen katkera enkä haluaisi onnea muille? Miksi on niin vaikea mennä katsomaan vauvaa ja sanoa muutama kaunis sana? Selityksiä en ole keksinyt, mutta luulen etten ole vielä valmis näkemään vauvaa, ja meille tuleekin sopivasti viikonlopuksi oksennustauti.

Unknown kirjoitti...

Samoja tunteita omaan uusia tulokkaita kohtaan, en voi enkä halua mennä katsomaan. Taannoin meillä oli kylässä se eräs vauva, joka ei kuitenkaan enää ollut "niin vauvavauva" että näkeminen olisi tehnyt kipeää. ihan pienet ovat pahimpia.

Eräs ystäväni on parasta aikaa kotona kärsimässä raskauden viimehetkistä, kovasti on jo supistuksia mutta mitään ei tapahdu. Lapsella on laskettu aika toukokuun alussa, mutta uskonpa, että lapsi syntyy huomenna, meidän keskenmenneen raskautemme laskettuna. Tiedän sen jo nyt, että niin tulee käymään. Laita muuten kommentteihisi jokin tunniste perään, niin tiedän, oletko yksi ja sama ihminen joka kirjoittelee :)

Anonyymi kirjoitti...

Vastasyntyneet on pahimpia täälläkin. Täällä on nyt toinen clomipäivä menossa, ja ei mitään oloja. Eilen oli vähän pää kipee mutta ei muuta. Paljon olen clomeista lukenut, osalle toimii, osalle ei, ja minun tuurilla olen Se kenellä ei toimi. En osaa enään edes ajatella positiivisesti kun joutunut reilu 2v pettymään. Tänään soitti lekuri että seuranta ultra olis kuun lopussa... Täh??? Eihän siitä sitten enää tiedä onko siellä monta ollut valmiina irtoamaan. Tällä 27-30 kierrolla epäilen et ovis on menkkojen jälkeen melko nopeasti, jos 21 loppuu vuoto niin ovis vois olla 22-30pvä. Minä jo hoppuilen testien kans, mutta mies sanoo että puuhataa joka toinen päivä niin on koko ajan tarjolla. Osaako sanoa kun joka paikassa puhutaan kaksosriskistä, että onko se todellinen noin prosentuaalisesti? Jännä tunne, toiveet on niin korkealla, että ryminällä tullaan varmasti alas. Tai vaihtoehtoisesti malli b jossa nautitaan 6-9vkoa raskaudesta ja sitten todetaan ettei vastaa viikkoja tai on menehtynyt. -Titta- Ps, sama kirjoittaja.

Unknown kirjoitti...

Tavallaan ihanaa, että on joku, joka on yhtä pessimistinen kuin minäkin :D Itse en välittäisi, vaikka kaksoset tulisi, olispahan kerralla perheen lapsiluku sitten täynnä. Tottahan kaksosriski olemassa on, mutta en osaa sanoa minkälainen. Tottapa ystävämme Google auttaa tässäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimustyötä tehdessä löysin tietoa vuodelta 2012 että kaksoisriski on 6-13% eli aika vähän loppujen lopuksi. Ja täälläkin otettaisiin vastaan vaikka olisi kolmoset. -Titta-