tiistai 19. maaliskuuta 2013

kp3, ykk 17

uusi kierto menossa jälleen. otsikossa komeileva YKK tarkoittaa kohdallani yrityskuukautta, ei kiertoa. kiertoja on paljon enemmän kuin noita kuukausia. masentaa vähemmän kun ajattelee niitä kuukausina. Tämänkertaisten kuukautisten alkaminen sinällään ei mua masentanut, olin käsitellyt sen asian jo aikaisemmin, tiesin että vuoto alkaa jälleen. Se, milloin alkaa, oli vielä kysymysmerkki, kunnes sitten alkoi se iänikuinen tuhruttaminen ja toissapäivänä oli vasta ensimmäinen vuotopäivä.

Tässä kierrossa on clomit tupla-annostuksena. Eilen aloitin ja jatkan kp 6 asti.
Ostin myös paljon puhuttua jättihelokkiöljyä, Efamolia. Siitä ei pitäisi olla ainakaan mitään haittaa. Alussa, ekat 12 viikkoa, kapseleita otetaan 3 päivässä, sen jälkeen annosta lasketaan yhteen per päivä.
Muistan äitini käyttäneen paljon noita jättihelokkiöljykapseleita silloin kun olimme kaikki sisarukset vielä kotosalla asumassa.


Sunnuntaina oli kummitytön ristiäiset ja kyllä sai neitokainen kauniin nimen! <3

ps. ja ainiin, kävin tänään sokeriseurannassa diabetespolilla, sen gestaatiodiabeteksen vuoksi, arvot olivat kunnossa. Pitkäaikaissokeri (2kk ajalta) oli juuri ja juuri viitteen sisäpuolella- lupasin tädille että 6kk päästä kun nähdään, paino on kaksinumeroinen ja olen mittaillut sokereitani ahkerasti. :)

Ei kommentteja: