maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ovistestejä ja uhmaa

kp9 menossa. Ostin 14kpl digitaalisia ovulaatiotestejä ja mielenkiinnolla odotan aikaa kun niihin kannattaa alkaa pissailemaan.
Seurailen kehoani ja olojani ja vasta kun alkaa tuntua siltä, että ovisi olisi lähenemässä, alan testaamaan. Eikö kumminkin voisi olettaa, että kahdella Clomifen tabletilla aikaansaatu ovis kipuilisi voimakkaammin kuin yhdellä tabletilla? Joskus olen ovulaation tuntenut, joskus en.

Positiivista on kevään läheneminen ja auringonvalo! Miten paljon nautin, kun aamupäivisin olemme lapsen kanssa ulkona ja aurinko paistaa. Kaiken lisäksi napero on suopunut siihen, että aurinkolaseja on pakko käyttää :) Mahtava fiilis kun aurinko lämmittää kylmän kankeita kasvoja.

Naperollamme on havaittavissa 2vuotisuhman merkkejä. Ulos lähteminen on kamalaa ja aikaansaa raivarit. Ulkona on ihan kivaa, mutta jos äiti haluaa mennä postilaatikolle, se herättää kuumia tunteita. Postilaatikolle kyllä kävellään nätisti mutta paria metriä ennen laatikkoa heittäydytään maahan makaamaan ja HUUTAMAAN!!! Omassa pihassa kaikki on taas hyvin, kunnes pitää tulla sisään. Taas huudetaan. Sisällä on ihan ok, laitetaan vaatteet kuivumaan ja laitetaan päikkärimaidot pulloon. Maito juodaan nätisti mutta kun maito loppuu ja käy ilmi, että pitäis alkaa nukkumaan, huudetaan <3
On lapset niin ihania kaikessa inhottavuudessaankin!

Ei kommentteja: