perjantai 1. maaliskuuta 2013

kp 17

On ollut vähän laiskanlaista päivitteleminen viimeaikoina. Johtuu varmaan siitä, että ei ole ollut mitään päivittämistä. Paino junnaa paikallaan eikä motivaatiota ole just nyt.
Väsyttää kovasti, liekö lisääntyvä päivänvalo tehnyt käänteisen efektin meikäläiseen.

Eilen oli tehopäivä, siivosin ja tyhjäilin muuttolaatikoita sekä pesin aimo annoksen petivaatteita, sillä olivat päässeet pölyttymään kaappiin pääsyä odottaessaan ;)
Samalla pesin lattiat ja tyhjäilin muutenkin paikkoja. Kiva aloittaa viikonloppu kun siivot on tehty jo valmiiksi. Lapsen huoneen lattia pitäisi vielä pestä ja miehen työhuonehelvetti odottais myöskin siivoavaa käsiparia. Ikuisuusprojekti.

Tänään tein jotain, mitä en ole tehnyt aikaisemmin. Maistoin avokadoa. Kyllä. En ole siis ikinä, koskaan, milloinkaan maistanut avokadoa sellaisenaan, ainoastaan sotkettuna johonkin tortillanvälimössöön. No, ei nyt mikään kulinaristinen elämys mutta ostinkin sen siksi, että se sisältää hyvää rasvaa, paljon. Hyviä rasvoja saan varmasti liian vähän, siitä kielii jo ihonkin kuivuus. Avokado oli niin rasvainen, että alkas ihan oksettamaan? Ja samalla saivat huuletkin rasvaa. Naperokin maistoi avokadoa, ei pitänyt pahana :)



Koska vauvaa ei meille nyt kuulu, olen miehen kanssa puhunut muuttuneista tulevaisuuden suunnitelmista. Toiveissa olisi aloittaa yliopisto-opinnot ja lukea itselleni eläkevirka. No, jos nyt aloittaisin niistä pääsykokeista ja niihin valmistautumisesta.

Ja hei, se ovis, ei ole näkynyt.

Ei kommentteja: