torstai 31. lokakuuta 2013

ihmisenhuoltoviikko

Kulunut viikko on ollut varsinainen hyvinvointiviikko. Olen itsestäni oikein, oikein ylpeä!
Kaikkihan alkoi siitä, kun silloin vielä raskaana ollessani sain kutsun joukkoseulontapapaan. Peruin sen, sillä kerroin olevani raskaana. Sovimme, että voin sitten jälkitarkastuksessa otattaa papan, sillä edellisestä on kuitenkin jo jokunen vuosi.

Kun keskenmeno tapahtui, päätin hoitaa papan pois alta asap. Varasin ajan terveyskeskukseen ja kävin siellä maanantaina. Tiistaina jatkettiin jo aloitettua juurihoitoa hampaalleni ja sain taas niin kipeäksi paikat, lähinnä puudutuspiikeistä ja toki hammasta särki kun sitä oli ronkittu. Kun juurihoito oli saatu tältä erää päätökseen, hammaslääkäri sanoi, että hänellä on tullut peruutus joten tehtäisiinkö samaan syssyyn tarkastus. No, mikäs siinä. Kaikki oli muuten hyvin, mutta yksi reikä löytyi. Varattiin aika seuraavalle päivälle (eli eiliselle) tuon hampaan paikkaamiseen. Phuuh.
No, hammas paikattiin ja sain vielä yhden ajan tuon juurihoidon jatkamiseen, se on onneksi vasta joulukuussa, meidän etelänlomamme jälkeen.
Eilen olin myös lääkärillä, jalassani on ollut arka kohta ja se on sairaalassa olon jälkeen alkanut aristamaan ihan kunnolla. Mietin, että kun kävin sairaalassa suihkussa tyhjennyksen jälkeen, sain varmaan jonkun pöpön jalkaani ja sehän piti paikkansa. Jalassani on syylä! Sitä jäädytettiin eilen ekan kerran ja sain ohjeen käyttää Verruxinia nyt viikon ajan ja ensi keskiviikkona jäädytetään toisen kerran. Ajattelin, että tuokin on pakko hoitaa ennen reissua, sillä jalalla ei pysty kunnolla astumaan!
Tänä aamuna olin verikokeissa, HCG ja kilpirauhasarvot. Ne tulokset saanen huomenna.

lääkkeet ja vitamiinit, joita käytän päivittäin


Kiva olo, kun saa hoidettua rästissä olleita juttuja pois, niinkuin nyt tuo papa. Se on minua vähän ressannut, sillä tiedän että edellisestä papasta on ainakin kolmisen vuotta. Muistaakseni se otettiin aikana, jolloin esikoisemme yritys alkoi. Eli se on täytynyt olla 2010.

Tänään olen siivonnut, ihan oikeasti- kuka voi elää tälläisen tomun ja pölyn keskellä?
Kurkistin aamulla mieheni ja minun sängyn alle ja voi herttilei, mitkä villakoirat! Ei muutakuin matot ulos ja imuria kehiin. Siellä ne matot roikkuvat edelleen, saavat kunnolla raikastua.
Imurointia, jääkaapin ja keittiön pesua ylipäänsä, pyykkiä, pyykkiä ja PYYKKIÄ!
muutama päivä kun menee asioita hoitaessa, kotona se näkyy ihan välittömästi.
Miten ihana tunne tulee, kun saa siivottua, pystyy taas hetken elämään iloisena täällä kotona.

Olen hyvin onnellinen siitä, että etelän lomamme lähestyy kovaa vauhtia!
Eihän siihen ole enää kuin kolmisen viikkoa?! Ihana olla 2 viikkoa auringossa, pääsee pikkuinen naperokin uimaan. Itse odotan eniten sitä, ettei tarvitse ressata siivoamisesta ja ruoanlaitosta, vaikka meillä on kyllä sellainen huoneistohotellimajoitus ja käytössä oma keittiö. Oma keittiö on hyvä siitä syystä, että saa keitellä aamukahvit ja naperolle puurot, eikä tarvitse kaikkia ruokia ostaa ravintoloista, kukas sitäkään jaksais :)

kuulumiset olivat oikeastaan tässä, mutta sen haluan vielä sanoa, että täällä on kaikki ihan hyvin.
en enää oikeastaan mieti keskenmenoa ja vaikka tänään vilkaisin neuvolakorttiakin, se ei aiheuttanut kyyneleitä. elämä voittaa! ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa, että olo on valoisa :) Lomasuunnitelmat kuulostavat kadehdittavan lämpöisiltä.

Täällä kaikki kulkee omalla painollaan eteenpäin. Kohti kolmatta ja varmaankin viimeistä inseminaatiota ollaan menossa. Saapa nähdä, miten hoitoasiat siitä jatkuvat. Tietenkin siis toivon, ettei uusia hoitosuunnitelmia tarvitsisi alkaa tehdä. Pikkujouluaikaan taas tietää enemmän.

Ihanaa loppuviikkoa siivotussa kodissa!

-Terhi-

Unknown kirjoitti...

Voi harmi,ettei teille ole inssi tuottanut tulosta :( jospa kolmas kerta toden sanois :)
Mietin siivotessani,että oma oloni on juuri nyt siitä syystä aivan erityisen kepeä,kun en tiedä,mitä tulee tapahtumaan, enkä tällä hetkellä odota muuta kuin kuukautisia,ei tarvitse jännittää onko raskaana..