torstai 23. toukokuuta 2013

Ongelma ja miten se ratkaistaan

kp 13 on tänään. kp 10 sain oletettavasti plussan ovistestiin- pregcheckin liuskaan. olin tyhmä, enkä tehnyt digitestiä, vaikka niitä on kymmenkunta varastossa. mielestäni testiviiva oli hitusen haaleampi kuin kontrolli, sillä ajattelin etten digiä tee. olisi pitänyt.
kp 11 PC liuskan testiviiva oli huomattavasti vaaleampi ja sama juttu kp 12. Mitään tuntemuksia ei varsinaisesti ole sen suhteen että ovis olisi ollut- pientä alaselän jomottelua ja eilen vähän kramppasi vatsaa- mutta ei mitään "normaali ovulaatio"-tuntemuksia. Tein digit kp 11 ja 12 ja ne olivat oletetusti negoja, joskin mielestäni kp 12 digin testiviiva on hitusen vahvempi kuin kp 11.

Eilen hain Lugesteronit apteekista ja kyselin eräällä lapsettomien palstalla, kuinka tarkkaa se Lugejen aloittaminen on, kun reseptissä sanotaan että aloitus kp 18 ja mikäli mulla nyt on se lh-huippu ollut tuolloin kp 10 eli ovis olisi jo ollut, meneekö lääkkeen aloitus liian myöhään (kun se pitäisi aloittaa noin kolmen päivän kuluessa oviksesta).  Eräs kertoi aloittaneensa Luget vasta plussattuaan - lääkärin määräyksestä, toinen oli aloittanut ne kun plussauksen jälkeen tuhru oli alkanut ja saanut tilanteen pelastettua ja raskaus oli jatkunut normaalisti ja tuhruttelu loppunut.

Päätin jo eilen kertaalleen, että aloitan kapseleiden laittamisen tuolloin kp 18 mutta soitin nyt kumminkin lääkärilleni- tai jätin soittopyynnön. Soittelee kuulemma huomenna.
Ajattelin kumminkin jatkaa digillä testailua vielä mutta tuohon kp 18:n mennessä olen ovuloinut joka tapauksessa joten silloin aloitan ko. lääkityksen.

on tää säätämistä :/


Ei kommentteja: