lauantai 25. toukokuuta 2013

Ongelma ratkaistu

Eilisen postaukseni jälkeen menin pissimään tikkuihin ja sekä liuskaan että digiin pärähti plussat. Tänään, kp 14 tein uudet testit (teen ne aina n.klo 14) ja vielä vahvemmat viivat kummassakin kuin eilen. Parisen tuntia testien tekemisestä tunsin, kuinka kivut vyöryvät alaselästä ylöspäin ja vatsan puolelle. Ihan törkeät oviskivut! Olin niin kipeä, että kävin jo lavuaarin reunalla kyökkimässä, oksetti niin.
Kipukohtaus kesti n.puolisen tuntia ja sitten helpotti. Yskiessä ainoastaan enää tuntuu, muuten ei, enkä tunne enää painettakaan alavatsalla kuten aamupäivällä. Miehen kellistin samantien kun hän kotiin saapui ja on ainakin talletuksia tehty ;) Huomenna vielä talletellaan ja sitten taas odotellaan. Luget aloitan tiistaina.

Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hupaisaa, täällä mennään ihan samoissa vaiheissa (pelkät Clomit tosin apuna). Talletusten varmistelu vielä ja sitten peukut pystyssä kesäkuuta kohti ;)

-T-

Unknown kirjoitti...

Kappas ;) onko sulla 1 tbl/pvä clomeja? Tsemppiä meille, jotenkin on tosi toiveikas olo :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu, yksi clomi per päivä (mutta 5.-9. päivä). Jotenkin hassun toiveikas olo täälläkin. Toivottavasti pääsis käymään iloisissa merkeissä lääkärillä kesäkuussa (Viime kierrossa päätin itselleni määräajaksi lääkäriajan kesäkuulle. Seuraavalla lääkärikerralla päätettäis aikataulua siirtymisestä raskaampiin hoitoihin.) Eli tsemppiajatuksia puolin ja toisin :)

-T-

Unknown kirjoitti...

mulla ihan sama juttu, clomit riittävät vielä yhteen kiertoon. mikäli en tästä nykyisestä kierrosta raskaudu, varaan ajan eräälle toiselle lapsettomuuslääkärille ja vaadin isoa pyörää pyörimään. kaikki perustutkimukset jne on tehty joten toivottavasti asiat etenisivät suht helposti. :)

Unknown kirjoitti...

siis tarkoitin "samalla jutulla" sitä, että raskaampiin hoitoihin siirtyminen siintää mielessä :)