maanantai 13. tammikuuta 2014

Kp 37

Nyt tekisi mieli jo sanoa ruma sana. Nyt kiitos kehiin joko menkat tai positiivinen raskaustesti. Arvaatte varmaan,kumpaa toivon.

Edit. ajattelin nyt kirjoittaa tähän hieman lisää kuulumisia, kun avasin oikein läppärin. Ipadilla en tykkää kirjoitella, joten siksi tuo lyhyt alkuteksti.

Aivan ihanaa kun on tullut lunta! On niin paljon valoisampaa ja kauniimpaa, ei ole synkkää ja vesisadetta. Oltiin eilen lapsosen kanssa ulkona lumitöissä, niitähän isossa talossa (ja pihassa) riittää! Vedin häntä pulkassa ja heiteltiin lunta ees sun taas. 2,5h oltiin ulkona, minkä jälkeen mentiin lämpimään suihkuun lotraamaan vaahdolla. Kun laitoin hänelle iltapalaa, hän yhtäkkiä juoksi jalkaani kiinni ja sanoi, "ihana äiti, täällä meidän kodissa on niin ihanan lämmin".
Hän viljelee muutenkin tuota sanaa "ihana", liekö tullut siitä kun me aina isin kanssa kerrotaan hänelle, että hän on ihana :)

Vielä palatakseni tähän kiertooni, on kyllä ihme juttu. Ymmärtäisin paremmin, jos tällainen kierron venyminen tapahtuisi ensimmäisessä kierrossa kkm:n jälkeen, mutta kun toisessa. Miksi ensimmäinen kierto oli suht normaali? Mulla ei ole luomukierto muistaakseni ikinä venynyt näin pitkäksi, miksi nyt? Koko ajan elättelen toiveita, että jospa nyt näkyisikin jo testissä jotain ja aina vain siinä näkyy vaan yksi viiva. Sen viikkonäytöllisen diginkin tein jo, en malttanut olla testaamatta. Liekö yllätys että vastaus oli "not pregnant". Tosin avattuani testin, huomasin siellä sisällä olevan 3 viivaa, Clearbluen omien sivujen mukaan ei raskaana-tuloksen myötä pitäisi näkyä vaan yksi viiva. 3 viivaa kertoisi olevan raskaana 2-3 viikkoa. Tänään en ole testannut, mulla on vielä yksi RFSU:n liuska. Ne on kyllä maasta susimpia testejä! Mä luulen, että ihmiset, jotka niitä tavarataloihin tilaavat, eivät ole ikinä itse joutuneet raskaustestiä tekemään! Ihan huijausta. Teet testin, näyttää negaa. Ennen kuin se 5 minuuttia (mitä paketissa kehotetaan odottamaan) on mennyt, testiviiva näkyy selkeästi. sitten viiden minuutin kohdalla se katoaa *puff* ja kun 30 min kohdalla pitäisi tarkastaa testitulos, viiva on taas tullut takaisin ja katoaa juuri ennen kuin 30 min on kulunut. Mä e n K ä s i t ä.

Ei kommentteja: