tiistai 14. tammikuuta 2014

Kp 38

Ei menkkoja,ei plussaa. Tänään viimeksi aamupissasta tehty Rfsun liuska ja ihan yberkirkas nega. Siinä oli nyt mun testaamiseni. Tilasin ebaystä 100kpl testiliuskoja, jotka ovat matkalla. Ennen niiden saapumista en testaa.
Mua oksettaa, etoo, alavatsassa repii kun aivastaa, rinnat tuntuvat oudolta. Mitä tämä on? Harvinaisen onnistunut valeraskaus? En kuvittele oireita, vaan ne ovat ihan oikeasti olemassa. Säästän kaikki vanhat testit, enkä häpeile edes myöntää sitä. Pregcheckit, jotka tein kp 26-32 ovat tallessa. Eniten mua on hämännyt niissä se, että siinä kp 32 tehdyssä on testiviivan kohdalla sellainen häivähdys, ikäänkuin varjo viivasta. Muissa sitä ei näy. Pc:llä en ole testannut tuon jälkeen, olisiko se ehkä ollut paikallaan..?
Nyt kuitenkin maltan mieleni ja testaan vasta ebayn liuskoilla.

Päivän masentaja on lähipiirin perheessä toisen lapsen syntymä. Heidän esikoisensa on puolisen vuotta nuorempi kuin meidän lapsemme ja nyt heillä on jo toinen. Yllättäen fb-seinä täynnä kuvia vauvasta. En ole pystynyt onnittelemaan. Enkä tiedä koska pystyn.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa niin tutulta! Mulla on välillä megakiertoja ja ihan hirveesti kaikenlaisia vahvoja oireita. Sitten testailen/määrään itseäni testikieltoon joka toinen päivä. Typeriä ne erikoiskirkkaat negat. Voisko olla myynnissä sellasia testejä, joissa negan kontrolliviiva olis haalea, kevyesti ja hiukan anteeksipyytävästi asian toteava kiltti yksi viiva?

Lääkäri joskus puhui jonkun pitkän kierron lopusa kystasta, joka saattaa pidättää vuodon alkua. Tiedä niistä sitten.

-T-