perjantai 17. tammikuuta 2014

Voin niin pahoin :(

Valitusta ja ällövaroitus!

Olo on kurja. Päänuppi on jo toipunut jokakuukautisesta unelmien valumisesta pönttöön, mutta kroppa ei meinaa toipua.
On ollut jotenkin todella rajut menkat. Vuoto on todella rajua, kivut ovat rajut ja Orudista on pitänyt nappailla oikein toden teolla. Onneksi lääkärini määräsi niitä etelän reissuamme ajatellen- kerroin, että kivut ovat välillä sietämättömät.
Eilen illalla kun laitoin naperon nukkumaan, meinasin pökrätä. Vatsaan koski, päähän koski, oksetti, pyörrytti ja tuntui inhalta.
Sänkyyn mentyäni tunsin, miten maailma pyörii, ihan kuin nuorempana baarista tultuani, pienessä hiprakassa.
Tänään vuoto on näköjään jo hieman kesyyntymään päin, mutta edelleen aika voimakasta.
Mies meinasi eilen pökrätä kun eksyi vessaan samaan aikaan kun tein iltapesuja :(

näillä mennään :(

Meidän pikkuisella on kuumetta. Ajattelin tuossa aamusella kun yö meni niin huonosti ja nukkuikin sitten isin kanssa eri huoneessa aamuyöstä alkaen- että mikähän nyt on. Posket punottivat ja oli hieman itkuinen- halatessani huomasin että on lämpöinen otsa. Kuumemittari näytti tasan 38.
Annoin Panadolia ja laitoin päiväunille. Kovin tuntuu raskasta olevan tuo hengitys. Toivottavasti ei nyt olisi mitään kummempaa tulossa.
Asia, mistä iloitsin kovasti, samana päivänä kun itkin menkkojen alkamista- oli se, että pikkuinen on päästi kakan! :D Olimme hänen huoneessaan leikkimässä ja yhtäkkiä hän jäykistyi samanlaiseen asentoon kuin synnyttävä nainen kokiessaan kovia supistuksia ja ottaessaan seisten tukea sängynreunasta. Muutama punnaus ja kakat olivat vaipassa! Ei ole kakannut hereillä ollessaan vaippaan (eikä mihinkään muuallekaan) sitten pariin kuukauteen! Voi mikä fiilis!
Tänään sama tapahtui toisen kerran, aika tehokasta ainetta tuo Pegorion. Onneksi kertoivat neuvolassa tuollaisen aineen olemassaolosta. Ei oikein Levolac jaksanut pehmittää pienen kakkaa tarpeeksi.
Lapsosesta tuntui itsestäänkin mukavalta, totesi kakan tultua että "nyt se kakka sitten tuli, ei tuntunut yhtään kovalta" :)
Toivottavasti sama suuntaus jatkuu- lupasin hänelle, että kun kakka tulee pyttyyn/ pottaan, hän saa valita kaupasta jonkin pienen lelun itselleen. Sitä odotellessa.

Soitin muuten sairaalaan, tavoitellakseni lapsettomuuslääkäriäni. Hän oli lomalla mutta hoitajan kanssa puhelimessa sovimme, että otan tässä kierrossa käyttöön jälleen Primolut Norit, niitähän käytin siinä kierrossa, mistä raskauduin, eli ei siitä nyt  niin kauaa ole. Jospa niistä olisi jotain apua tähän kiertojen tasaamiseen. Soitan sitten helmikuun alussa lääkärilleni, kun hän on palannut töihin, että josko saisin clomeja tai jotain muuta apuja. Tuntuu tuon ovulaation metsästäminen olevan vähän niin ja näin.

Ei kommentteja: