sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kp 8

Tänään menossak kp8 ja vasenta puolta alavatsasta särkee. Särky alkoi eilen illalla, oli niin voimakasta että en saanut itseäni kunnolla suoraksi vaan kävelin mummoasennossa.kipu tuntui suht voimakkaana ja hetken kuluttua tuntui myös oikealla puolella. Nukkumaan käydessäni kipu tuntui myös oikealla puolella selässä. Tänä aamuna herätessäni kipu jatkui ja jatkuu edelleen. On tunne, kuin olisi käyttänyt liian kireitä housuja :O
Voikohan kyseessä olla ovis? Limat olivat aamusella myös aika liukkaat, jos nyt niin voi sanoa :D. Kiitos vaan sille nimeltämainitsemattomalle nettifirmalle jolta en ole vieläKÄÄN saanut testejä, olen ne tasan viikko sitten tilannut.. No, toissailtana heiluteltiin peittoja joten on siellä ainakin veijareita odottelemassa jos nyt jotakin tapahtuu tuon oviksen rintamalla. Epäilen vahvasti kuitenkin että kyseessä ei ole ovis, vaan jokin muu kiputila.

Eilen kävin sauvakävelylenkillä lapsosen nukkuessa kotona (joo, mieskin oli kotona) ja rankan lumipyryn ansiosta lenkki oli aika raskas, sekä alati räpsyville silmille, että koko kropalle. Teitä ei oltu aurattu joten rämpimistä riitti. Eilisen aamupaino oli 106,8kg.

Tänä aamuna poljin kuntopyörää kotosalla 30min tyhjällä vatsalla ja aamupaino 106,5kg.

Ei kommentteja: