keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Viluttaa

Tänään mulla on vilu. Niin vilu, että olen parkkeerannut takan viereen lattialle, tyynyn päälle istumaan, villasukat jalassa ja viltti harteilla, kuumaa kaakaota mukissa. Oltiin aamupäivällä naperon kanssa ahmimassa D-vitamiinia, eli nauttimassa aurinkoisesta talvisäästä! Aivan ihana keli, sopivasti pakkasta ja paaljon lunta! Eilen tekemämme lumiukko oli kuin olikin vielä pystyssä, kiitos yöllä tulleiden pakkasten. Tehtiin pulkkaretki lähipuistoon ja kyllä lapsosen posket olivat kuin jouluomenat kun tulimme sisälle noin 1,5h reippailun jälkeen.  Pulkka on ihan ykkösmenopeli näillä säillä. Lämmintä maitoa nassuun ja kyllä ovat päiväunet maistuneet!
Liekö tullut hieman hiki pulkkaa vetäessä ja pihalla riehuessa ja siksi nyt viluttaa.

Tänään on menossa kp23 mikä on ihan hyvä saavutus meikäläisen kierroissa. Menkkamaisia tuntemuksia on nyt ollut kolmisen päivää ja välillä tulee tunne, että alkkareihin valahtaisi jotain, mutta visiitti pikkulaan todistaa tunteen turhaksi. Mistä lie sekin johtuu?
Huomenna otan viimeisen Terolutin ja veikkaan vuodon alkavaksi lauantaina. Ai miksi? No siksi, että silloin menemme hautajaisiin. Minulla on aina menkat hautajaisissa, kesälomalla, jouluna, vauvauintipäivinä, pääsiäisenä, mökillä, kotona, kylässä, laivalla ja syntymäpäivinä. Jokin meno = mun menkat, story of my life.

Helmikuun puolenvälin kieppeillä menen jälleen kilpparikontrolliin, villi veikkaus on, että arvot ovat menneet liikatoiminnan puolelle, tuntemukset ovat sellaiset.

Näihin kuviin, morjens!

Ps. Kaikkien ahmittujen konvehtirasioiden ja 3viikon joulutauon jälkeen sain raahattua itseni spinningiin maanantaina ja olo oli tuskastunut  euforinen! Lisää tätä!

Pps. Muutin "yleisön pyynnöstä" lukija-asetukset jälleen niin, että kaikki pääsevät tätä lukemaan :)

Ei kommentteja: