torstai 31. tammikuuta 2013

kp19

koopeitä olis niin paljon kuin 19 kasassa ja Teroluttia otetaan vielä 5 päivän ajan. Peittoja on heiluteltu ahkerasti ja ovista tikutettu sitä kuitenkaan pyydystämättä. nyt loppui tikuttelukin, mies loppuviikon poissa joten mitäs sitä mieltään pahoittamaan jos se ovis nyt sattuiskin ilmestymään.

Olin kaukaa viisas ja varasin ajan gynelle juurikin menkkojen alkamisen aikaan, siinä on sopivasti viikonloppu taas sekoittamassa pakkaa mutta varasin ajan siis perjantaille, 8.2, joka on siis kiertoni 27.päivä eli varmaankin kp1. haluan mennä keskustelemaan vaihtoehdoista, mitä tässä nyt jatkoa ajatellen on. Viimeksi kun lääkärini kanssa juttelin puhelimessa, hän sanoi, että mikäli näistä kahdesta Terolut-kuurista ei ole apua, otetaan sitten tueksi Clomifen. En halua tyytyä siihen vaan haluan kuulla muita vaihtoehtoja myöskin.

Katselin kuvakirjaa viime kesältä ja voi hyvät hyssykät kun mamma on tukevassa kunnossa! mä en tajua, oikeasti, miten ihminen on voinut elää niin paksuna! Ei siis valitettavasti sanan varsinaisessa muodossa vaan tarkoitan lihavana. Maha on oikeasti kuin pallo. Kerrassaan mykistävää. Onneksi tilanne on nyt toisin.
Tänä aamuna puntari näytti 104,3kg joten n.4,5kg jäljellä ensimmäiseen tavoitteeseen.
Kiva, kun ihmiset alkavat huomaamaan ja kyselemään, että kuinka paljon painoa on pudonnut. :)

Eilen laitoin tukankin kuntoon taas pitkästä aikaa, kyllä piristää kun saa käydä kampaajalla + laitattamassa kulmat! Kestää taas katsella itseään peilistä :D

Ei kommentteja: