keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Padapim padapum

Aina yhtä vaikeaa keksiä otsikkoa. Tälläkertaa tällainen ;)

Nyt on menossa kp 9 ja vimppa Clomi otettu pari päivää sitten. Mulla alkoi jo kp 7 hirveät jomotukset muniksissa ja mietin, voiko ovis tehdä jo tuloaan.
Eilen tein ovistestin, sain siihen aika vahvan testiviivan ja tänään viiva huomattavasti heikompi?
Voiko olla, että ovis olisi jo ollut? Mulla on folliultra vasta kp 14, eli tulevana maanantaina- liekö turha mennä?
Tälläkin hetkellä oikealla puolella alavatsassa tuntuu kovasti painetta. Kumpa tietäisi, onko ovis vielä tulossa vai nou? Eilen kyllä annoimme toisillemme hellyyttä, joten ajoitus ainakin oli oikea mutta voiko se ovis nyt jo olla ollut?


Aina tämä on yhtä vaikeaa :/

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ollu tollasta aikaista ovisoiretta ja viivaa tikussa lääkkeiden (Clomi ja muu) kanssa. Just tolleen kierron aikaisessa vaiheessa ollu oiretta ja tikkuun tullu melkein ovisplussaa. Sit uudet oireet ja selkee plussa paljon myöhemmin (tyyliin kp 16-20). Lääkäri on ollu sitä mieltä, että ne kierron myöhäiset ovishavainnot on ollu oikein ja niiden aikataulussa tehty syksyn inseminaatiot. Tiedä noista sitten. Onneks ovistestit ei maksa hunajaa, tsemppiä testailuihin :)
-T-

Unknown kirjoitti...

Kiitos! kp 8 tuntuis vaan niin kovin aikaiselta, kun viimeinen clomikin otettu kp 7.. vaan kaikkihan on tälle kropalle mahdollista, mene ja tiedä :)