keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Taukokierron vuoto alkoi :)

Olo on ihan ok, tänään menossa kp 2. Ei ole ollenkaan samanlaista kuvotusta ja kipua kuin viimekierrossa, joka siis venyi ja paukkui aina sinne 37-päiväiseksi.
Nyt mulla oli käytössä Primolut Norit ja pakkausselosteessa sanotaan, että "kuukautisvuodon kaltainen vuoto alkaa yleensä n. 4 päivän kuluttua viimeisen tabletin ottamisesta"- aika hassua, että kerrankin mulla jotain tapahtuu juuri niin kuin tuoteselosteessa sanotaan :)
Kierto oli siis 27- päiväinen ja oli ihan leppoisaa taukoilla, vaikka normaalia avioelämää onkin eletty ;)
Huomenna otan ensimmäisen Clomin ja aion ottaa yhteyttä siihen yksityiseen lääkärifirmaan, jossa seurantaultra sitten tehdään. Kiva nähdä, onko Clomeista oikeasti apua. Jos ei ole, niin sitten nostetaan annostusta ja jos ei vieläkään auta niin sitten jotain muuta :) Mieli on yllättävän aurinkoinen tällä erää tämän asian suhteen.

Sitten muihin aiheisiin.
On toisaalta ihan kivaa, että keli on tuollainen, että pystyy tekemään lumiukkoja ja -lyhtyjä, mutta onhan tuo märkyys nyt ärsyttävää! Lapsella on hyvät Goretex- kengät, hyvät lämpimät ulkovaatteet, joiden päälle laitetaan kuravaatteet ja pipo on ihan tavan pipo, ja sen päälle laitetaan sadehattu jos nyt ihan vettä sataa. Mutta ne hanskat! Olemme kokeilleet Reiman kurahanskoja, kädet kastuvat. On kokeiltu Minymo(mitenliekirjoitetaan) ja kädet ihan märkänä. On kokeiltu jotain ausTEXTEX-hanskoja ja aina on kädet märkänä ja kylmänä tietenkin. Alkaa muutenkin tämä meidän huushollissa kolmisen viikkoa kestänyt räkätauti pikkuhiljaa rassaamaan aika rajulla kädellä...!!

Hieman taustatietoa etsineenä ja useita iltoja netissä surffailleena, päätin kipaista lapsosen kanssa Polarn o Pyretin myymälään ja kysyä, mitä ihmettä käteen pitäisi laittaa, että pysyisi kuivana. Toppahanskaa oli tarjolla ja sitten niitä kuorihanskoja, mitä alun perin ajattelinkin ostaa. Luin jostakin, että kuorihanskojen alle kun laittaa 100% villahanskat, pysyvät kädet lämpiminä tälläisellä räpäskäsäällä. Toppahanskoja meiltä löytyy, on jos jonkinlaista pässinpökkimää ja -nahkaa, mutta tällaisen yllättävän "ei niin talvisen"-sään hanskojen puute oli todellinen ongelma. Lapsi itsekin toteaa usein lumiukkoja tehdessämme, että käsiä nipistelee, tietty kun kylmä on!

Olen ollut tyytyväinen muihin, jo olemassa oleviin Po.Pin vaatteisiimme, mm. kurahousut ovat aivan loistavat, eivät päästä sitten tippaakaan vettä läpi! Kun lapsi oli pieni, hänellä oli Po.Pin windfleecehaalari, ihan huippu sekin. On ollut windfleecehattua ja tossua, kaikki ihan huippuja. Toivon totisesti, että nytkin onnistui ja löytyi sopivat vaatteet.

Myyjä kertoi, että paras yhdistelmä hänen mielestään olisi juurikin tuo villalapanen-kuorihanska yhdistelmä. Villa lämmittää ja kuorikerros pitää kuivana.

Kohta tuo yhdistelmä joutuu varsinaiseen tulikokeeseen, kun menemme naperon kanssa sohjoon tekemään lumiukkoja ;) Ja voin kertoa, että mikäli vettä tulee läpi, palautukseen joutuvat heti huomenna!

Mukavaa viikonjatkoa!

Ei kommentteja: