torstai 13. helmikuuta 2014

The lapaset

Eilen kerroin ongelmasta nimeltä lapsen kylmät ja märät kädet.
Ratkaisuksi minulle ehdotettiin Po.Pin kuorihanskoja ja sinne alle villalapasia, jotka ovat 100% merinovillaa.
Olimme ulkona n.kaksi tuntia, minä aikana lapsi touhusi hangessa minkä ehti, koko ajan oli käsissä lunta- tai sanoisinko sohjoa.
Kysyin välillä, onko käsiin kylmä ja vastaus oli aina ei.
Taisipa lapsonen välillä kahmaista lätäköstäkin kourallisen vettä leikkeihinsä.

En kokeillut hänen käsiään, enkä alla olevien lapasten kuivuutta missään vaiheessa ulkona ollessamme, vaan luotin hänen sanaansa, että kädet eivät ole kylmät.
Parin tunnin jälkeen tullessamme sisälle, tarkastelin kuorihanskoja ulkopinnalta, ihan vettävaluvat.
Otettuani hanskat pois, huomasin, että alla olevat lapaset ovat ihan kuivat ja niiden alla olevat pikku kätöset olivat ihan lämpöiset. Ei ollenkaan hikiset, mutta sopivan lämpöiset.
Aivan mahtavaa, kannatti sijoittaa muutama euro enemmän markettihanskoihin nähden ja ostaa kunnon vermeet. Väri, mitä olisimme halunneet, oli tietenkin loppu mutta mustahan on oikein hyvä, eipähän näy lika samantien jos keväämmällä sattuu rajumpiin kuraleikkeihin niiden kanssa.
Olen supertyytyväinen ja lapsikin kehui hanskoja paitsi hyvännäköisiksi, myös hyviksi.

Ps. tämä postaus on tehty ihan omasta vapaasta tahdosta, eikä tästä ole allekirjoittanut hyötynyt pennin jeniäkään Po.Pin suunnalta ;)
Olen vain niin hirveästi lukenut urputusta muiden blogeista ihan kaikista tuotteiden hehkutuksista ja niihin on kommentoitu todella ilkeästi hyötymisestä jne.. Kaikella ihmiset jaksavat vaivata päätään :)

Ei kommentteja: