tiistai 4. helmikuuta 2014

Roskapostia ja clomifeniä

Toivon mukaan lukijani jaksavat laittaa kommentteja jatkossakin, vaikka joudun laittamaan tuon sanavahvistuksen päälle. Ihmeen kauan on blogi pysynyt puhtaana turhista pornolinkkikommenteista, mutta nyt niitä alkoi tulemaan.

Sitten tärkeämpiä kuulumisia. Soitin eilen tavoitellakseni lääkäriäni ja pyysin jättämään soittopyynnön- hän oli kuulemma illalla päivystysvuorossa ja ilmeisesti ilta oli synnytyssalissa kiireinen, kun ei soittoa tullut- hyvä niin, syntyypä lisää ihania vauvoja maailmaan :)

Tänään hän kumminkin soitti ja kerroin hänelle hieman ironisesti, että mitenkähän tässä nyt mahikset ovat raskautumisen suhteen, kun ovis jää tulematta. Tänään on kp 21 ja ei ole ovista näkynyt.

Aikamme juteltuamme päätimme, että hän määrää minulle nyt Clomifenit (JESS!) tähän seuraavaan kiertoon, kp 3-7 ja sitten follikkeliultra siinä kp 14 tienoilla, yksityisellä.
Pari kiertoa menen clomeilla ja jos ei mitään tapahdu, niin sitten taukokierto ja sitten taas parin kk:n putki clomeilla ja tauko.
Clomithan ovat minulle erittäin tuttu juttu ja tiedän että ne ohentavat limakalvoa (näin ei minulla kuitenkaan ole käynyt koskaan).

Nyt löydän taas pitkästä aikaa vähän valoa tähän hommaan, meinaan alkaa rankalla kädellä karsimaan huonoja hiilareita (eli nimenomaan niitä mun herkkujani) ja herkutteluhetken iskiessä rankasti päälle, otan omenan tai vaikka toisenkin, potematta siitä huonoa omaatuntoa. Clomit toimivat huomattavasti paremmin vhh:n  yhteydessä kuin mättöä vetäessä. Ruokavalioni on mielestäni suht kunnossa, ihan jo siitäkin syystä, että joka päivä joudun saan kokata terveellistä kotiruokaa lapseni takia. Joskus herkutellaan esim hesessä tai mäkkärissä, mutta hyvin harvoin.

Viikonloppuna tiedossa reissu miehen kanssa kahdestaan, menemme erääseen konserttiin ja lapsonen jää mummolaan yöksi. On muuten ensimmäinen kerta kun lapsi on yökylässä, ei ole ollut tarvetta aikaisemmin. Ihana päästä miehen kanssa kahdestaan reissuun, mutta kyllä naperoa tulee ikävä. Järjetön ikävä- eilen jo itkin asiaa etukäteen. Miehen mielestä olen hassu, tää on kuulemma joku naisten ja äitien juttu ;)

Ps. huomasin, että lisäsin tunnisteisiin uuden sanan, sanan joka on ollut kateissa kauan, nyt se pitkästä aikaa löytyi sanavarastosta, ILO :)



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Clomit on mullakin toimineet hyvin. Melko epävarma ovulaatio löytynyt niiden kanssa lähes aina. Ja limakalvo pysynyt ihan hyvänä. Raskaus nyt tässä toisessa yrityksessä ei pelkästään niiden avulla onnistunut. Meidän matka jatkuu uusiin hoitoihin; ensi kuussa tähtäys koeputkihedelmöitykseen. Toivottavasti teillä Clomit olis riittävä pieni apu.

-T-