torstai 4. huhtikuuta 2013

Ihmeet tapahtuvat muille ja musiikista voimaa

Ostin, luin ja valistin itseäni. Mielenkiintoinen kirja- kertoo mielestäni hyvin kuvaavalla tavalla ajatuksista ja tunteista, mitä jokaiseen pettymyskiertoon liittyy. Onnellista oli kuitenkin huomata, miten tämä lapsettomuuden suossa vuosikausia tarponut pariskunta löysivät vuosien jälkeen ilon toisistaan ja yhdessä olemisesta.

Itse olen muutamana iltana iltapesuja tehdessäni kuunnellut musiikkia samalla. Olen vienyt Ipadini kylpyhuoneen pöydälle ja huudattanut Spotifystä hyviä biisejä. Oma fiilis paranee kuin silmänräpäyksessä! Ihmeellinen on musiikin voima!
Oma ns. voimabiisini on Beyoncen Single ladies- tulen aina niin hyvälle fiilikselle sen kuultuani ja olen ajatellutkin, että kun joku asia sekundalapsettomuus oikein masentaa, kuuntelen tuota biisiä ja saan taas virtaa. Ja jos ei ole mahdollisuutta kuunnella, hyräilen sitä ja pakotan itseni hytkymään sen tahdissa- ei paha vai mitä? Onhan joku viisas joskus sanonut, että feikkihymykin, minkä saa väkipakolla luotua naamalleen vaikka kuinka kiristäis ja ahdistais, tekee olon paremmaksi- niin kai se musiikin tahtiin hytkyminen sitä ainakin tekee!

Tätä kirjoittaessani, tässä olohuoneessa istuessani, meinasin muuten ihan oikeasti saada sydärin! Katolta (asumme omakotitalossa) tipahti ihan järjetön määrä lunta ja asiaankuuluvasti tietenkin kovalla ryminällä. Sielua kylmäsi kun mietin, kuinka tunti sitten kävelimme lapsosen kanssa seinänviertä- onneksi lumi ei tullut alas silloin!

Ps. tuo kirja on muuten myytävänä, en aio lukea toista kertaa :) 


Ei kommentteja: