sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Totaalinen napsahdus

Tänään on ollut paska päivä. Niin totaalisen paska ja mulla on hermot paukkuneet ja oon ollut kuin viulunkieli kireänä. Ollaan oltu muksun kanssa kotona lukuunottamatta pientä visiittiä mummolassa ruokailemassa.

Mua on ärsyttänyt ihan kaikki. Se, että keittiö on aina täynnä. Roskikset ovat aina täynnä. Ulkona satoi lunta ja oli varsinainen DDR-ilma. Ulos ei huvittanut mennä aikaansa tappamaan. Muksu kiukutteli minkä ehti ja mulla tuli vessakäynnin yhteydessä pikkutippa verta paperiin. Se ei koskaan ole tiennyt mitään hyvää. Kiinnittymisvuoto on täysin tuntematon käsite tässä taloudessa- tunnetaan nimellä välivuoto ja sitä tulee päivätolkulla, ruskeaa, vanhaa verta, tuhrua, joka ei lopu- hyvä jos viikossa.

Rikoin astianpesukoneen aterinsysteemistäkin rivan, niin ärsytti kun se ei mennyt paikalleen. Sitten jäi ripa käteen. Muksullekin ärhentelin, hän kun tietää, miten äitiä ärsytetään. Omantunnon tuskissani mietin, että tämä kaikki on vain yläkerran tapa osoittaa, etten ansaitse toista lasta, enhän osaa olla hyvä äiti tälle yhdellekään.

Paska päivä loppuu paskoissa tunnelmissa.

Ps. Peruin ikäseulonta papa-ajan. Ei kiinnosta. Mennään sitten kun kiinnostaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on neljä päivää rähisty ja äristy. Pahinta on, kun kolmevuotias saa pärinänsä itsekseen tasaantumaan ja äiti vaan jatkää kiukuttelua. Onneks sitten lopulta halitaan :)

Vähemmän kökköä loppuviikkoa sinne ja tänne :D

-Terhi-

Unknown kirjoitti...

No onneksi muuallakin paukkuu! Välillä tuntuu että muilla äideillä on lehmän hermot ja itsellä hirttää kiinni. Tärkeää on just se, että halitaan lopuksi ja kerrotaan, että äiti rakastaa siitäkin huolimatta että välillä ärjytään.