maanantai 15. huhtikuuta 2013

Vuotoa

Niinpä niin, pitihän se arvata. Vuoto alkoi päivällä. Aika runsasta ja kirkasta verta, joten eiköhän tämä raskaus ollut tässä. Kauanhan sitä kestikin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikä. :(
Vai voisiko se sittenkin olla jotain vaaratonta? Mulla oli meidän tytön alkuraskaudesta vuotoa, muutamana päivänä aika runsastakin. Jospa sullakin?

-Terhi-

Unknown kirjoitti...

Arvaa vaan kuinka paljon toivon että niin olisi..siteeseen ei tule, mutta pyyhkiessä kyllä. Oliko sulla veri ihan kirkasta? Millä viikolla sulla tuli? Mä olen ihan ressissä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan alussa, viikoilla 6 ja 7 oli vuotoa. Kirkasta verta muistaakseni. Samantapaisesti kuin kuvailit. N.2,5 viikkoa kesti ja sitten loppui. Lääkärilläkin kävin välissä. Kiinnittymiseen liittyvää vuotoa lääkäri epäili mutta varmuuden vuoksi käski olla varovasti (esim. yhdyntäkielto) viikolle 12 asti muistaakseni. Muutamana päivänä tosiaan hetkittäin oli runsaamminkin vuotoa kerralla. Mutta kaikki meni kuitenkin hyvin silloin :) Raskaustestejä tuli tehtyä MUUTAMA ylimääräinen kun asia vaivasi mieltä :D

Eihän näistä koskaan tiedä. Jollain voi olla ihan toisenlaiset kokemukset. Mut toivottavasti sulla olis nyt jotain vaaratonta.

-T-

Unknown kirjoitti...

Kylläpä valoi uskoa rikkinäiseen mieleen tuo sun tekstisi! :) mitä olen nyt lueskellut netistä, niin jopa joka neljännellä naisella on alussa vuotoa..huomenna käyn hcg-määrityksessä, katotaan mitä se näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Peukut pystyssä siis huomiseen!

-T-