keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

ovulaation jälkeistä elämää

Oletan että tänään on dpo 3, sillä testit näyttivät positiivista lauantaina ja sunnuntaina ei ollut juurikaan enää tuntemuksia. Muistin juuri, että lauantaina telkkaria katsoessamme makoilin divaanilla ja yhtäkkiä tunsin vasemmalla puolella alavatsassa (muniksissa) jäätävän puukonviillon- olisikohan munasolu irronnut silloin?
En ole koskaan tuntenut mitään vastaavaa.

Rinnat ovat kipeät, lähinnä koskiessa, muuuten kipu ei tunnu. Väsynyt olen ja kylmissäni, mutta niitäkin olen aina. Vatsa on tavallista enemmän sekaisin kyllä. Tämä on taas tätä, että itselleen kehittelee oireita kun sitä raskautta niin kovin toivoo..

Pienen pyynnön kuiskaan tuulen matkaan, toivottavasti pyyntö kuullaan ja siihen vastataan.... :)

ps. ainiin, se piti vielä kertoa, että kaikki tässä pitää kokeilla... marssin eilen Alkoon ja hain pienen punaviinipullon, josta sitten otin eilen lasillisen... pthyi! olkoonkin organic viiniä, maistui silti ihan pa*kalle! yöllä heräsin hirveään päänsärkyyn ja suun kuivamiseen.. mulla oli krapula!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi harhailtuani hetken netissä lääkärikäynnin jälkeen. Täälläkin toiveena toinen lapsi, kolmevuotiaalle sisarus. Ehdin vasta tutustua joihinkin teksteihisi mutta tutunoloisia ajatuksia löytyi jo paljon. Aurinkoista ja onnekasta huhtikuuta!

-Terhi-

Unknown kirjoitti...

Kiitos Terhi ja tervetuloa lukijaksi! :)
Onnea tässä tarvitaan, ei ole helppoa saada edes toista lasta alulleen...

Tsemppiä myös sinulle!