tiistai 30. huhtikuuta 2013

mahtavuutta! käväisin eilen labrassa mittauttamassa HCG arvoni ja tänään sain tulokset, alle yksi. Olen iloinen siitä syystä, että koska asioiden piti näin mennä, että tämä(kään) raskaus ei kestänyt, meni sitten kerralla kesken eikä jäänyt mitään kaavittavaa eikä kyseessä ollut esim kohdunulkoinen.

Erittäin, siis ERITTÄIN luottavaisin mielin seuraavaan kiertoon, tällä hetkellä limat ovat aika reippaat ja tänään kp 16 on tekaistu tuo alin ovistesti. Ajattelin, etten tässä kierrossa tikuta lainkaan mutta eilen illalla alkoivat sellaiset tuntemukset, että ajattelin kokeilla. Kaksi ylempää on tehty viimeviikolla.
Ihan luottavaisin mielin olen taas jälleen kerran tulevaisuuden suhteen, seuraavassa kierrossa on käytössä kovemmat aseet kuin koskaan aikaisemmin joten luottoa löytyy. Eräällä foorumilla minulle kerrottiin, että minun pitäisi olla luottavainen ja onnellinen siitä, että ylipäänsä saan plussaa testiin, heillä kun on vaikeuksia saada edes ovisplussaa ja olipa eräällä mennyt 9 vuotta yrittäessä, ilman plussan plussaa raskaustestissä. :( Vetää kyllä hiljaiseksi. 
Olisipa hienoa, kun kesän kynnyksellä moni lasta niin kovin haluava saisi alkaa kasvattamaan masuaan :) 

Hyvää vappua kaikille tasapuolisesti! 

Ei kommentteja: