keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Floppia kaikki tyynni

Ja vitut!
Tuli vihdoin ja viimein kirje Taysista. Ihan reisille meni tää eka ivf, siis 9 munasolua joista 6 hedelmöittyi ja kaks top alkiota, thats it. Neljä muuta ilmiselvästi roskiskamaa. Pakkasessa ei ole kuin yksi eli voipi olla tammikuussa hukkareissu. Aika vähän hajottaa ihmistä.

3 kommenttia:

Rimma kirjoitti...

No voi **ttu, oon hengessä mukana :((. Toisaalta se voipi olla se yksi mikä siellä on millä tämä projekti vihdoin loppuu, mutta toki ymmärrän että usko on kovilla. Ei voi kuin todeta taas, että onneks meillä on nämä eka vekarat, mietin taas kerran niitä joilla tämä sonta on vastassa jo ekaa yrittäessä :(. Ps. Oon lukenut paljon sun blogia mutten ole kerennyt vielä kaikkea ja muistikin reistaa, joten kysyn että oliko sulla ekan lapsen synnytys/syntymä normaali? Itseä jäänyt mietityttään tietyt jutut omassa synnytyksessä, että paljonko niillä on tekemistä tämän ongelman kanssa... Luin myös mielenkiintoisen artikkelin siitä miten paljon yötöiden tekeminen vähentää hedelmällisyyttä naisilla ja se oli aika huolestuttavaa. Itse en varsinaisia yötöitä ole koskaan tehnyt, mutta esikoinen on valvottanut syntymästään asti TODELLA paljon. Unen kroonisella häiriintymisellähän on oma varsin merkittävä vaikutuksensa myös hormonitoimintaan. Tosin en nyt usko, että se loputtomiin jatkuvaa selittämätöntä lapsettomuutta selittää sekään.

Melli kirjoitti...

Tuntuu varmasti pahalle, tiedän. Mutta niin kuin sanottu, yksikin riittää. Me saatiin ekassa ivf:ssä yksi ainoa alkio ja se riitti. Jos oikein muistan niin 5 munasolua, 2 hedelmöittyi ja yksi oli hyvä. Tokassa vain 3 munasolua ja niille tehtiin ICSI. Kaikki oli hyviä. Tuoresiirto oli kemiallinen, mutta toinen yritys pakastealkiolla onnistui ja yksi on siis pakastimessa vielä. Yritän vain lohduttaa ettei se määrä kerro aina kaikkea, vaikeita aikoja ja toivon kaikkea hyvää teille!

Toiveena vauva. kirjoitti...

Jos jo ekasta siirrosta tuli kemiallinen niiin eiköhän toinen sitten oo se sitkeä sissi ;) <3