tiistai 13. lokakuuta 2015

pp 4

Eiliseltä jäi kuulumiset kirjoittamatta. Toisaalta, eipä olisi ollut kauheasti kirjoitettavaakaan. Oikeastaan minkäänlaisia oloja ei ole tällä hetkellä. Eilen oli vähän kovaa painetta vasemman munasarjan tienoilla ja kun se helpotti, paine siirtyi oikean muniksen kohdalle.

kuva täältä

Tuo Lugesteron töhnä on kyllä aivan käsittämätöntä! Ekat yöt valvoin, kun välillä sitä oikein lorahteli housuihin ja tuntui, että pikkarisuojasta huolimatta oli, kuin olisin housuun pissannut. Nyt niiden valuminen on vähentynyt ja niistä tulee ulos käytännössä ne kuoret pissalla käynnin yhteydessä.
Keksin yölliseen suojaukseen hyvän kikka kolmosen, sillä en halua olla kaiken aikaa pikkarinsuojat housussa- ja sitten kärsiä siitä kutinasta mitä ne osaltaan aiheuttavat.
Olen joskus taannoin ostanut ekokaupasta kestositeitä, ovat jotain "superluomuja" ja ne tuntuvat todella miellyttävältä ihoa vasten, ovat siis nepparilla suljettavia pitkähköjä siteitä, puuvillasta tehty.
Ei ole enää tuntunut märältä, eikä ole tarvinnut sen takia valvoa. Ihmettelen vaan, kun ekapäivinä Luget valuivat ihan norona, nyt ei tule oikeastaan mitään.
Se mössö, mitä niistä tulee, on järkkyä! Mitä olen ulkomaisia sivustoja seuraillut (liittyen IVF:n), ne luteaalitukilääkkeet, mitä he maailmalla käyttävät, paketeissa tulee mukana sellainen asetinpuikko, millä tabletin saa syvemmälle. Päässä on ikäänkuin pihdit, joilla tabu viedään sisälle. Olisiko hieman kätevää?

Tänään on 8 päivää Pregnylistä. Rinnat ovat hyvin arat ja nännipihat (mikä sana!!) ovat hyvin suuret.
Välillä tunnen jotain tuntemuksia vatsan ja munisten suunnalla, mutta ainahan niitä on ollut sekä Pregnylin, että varsinkin Lugejen jälkeen.
Aika tuntuu matelevan ja pitäisi kauheasti keksiä tekemistä, pitääkseen itsensä kiireisenä.

Huomiseen!

Ei kommentteja: