sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Pp 9, plussa ja tuhrua

otsikossapa ne tärkeimmät. Eka hailukka plussayritys oli pp 7, eilen pp8 jo selkeä viiva ja tänään pp9 vaaleanpunainen toinen viiva, kyseessä PC liuska. Samaan syssyyn kun iloitsin eiliseen nähden vahvistuneesta viivasta, pyyhkiessä tuli rusehtavaa paperiin. Toisella pissakerralla punaista, äsken kun kävin pissalla, ei mitään. Siteeseen ei ole tullut mitään.
Onko tämä nyt sitä kiinnittymisvuotoa? Ei ole koskaan aikaisemmin ollut, tosin eipä mulle ole alkiotakaan ennen siirretty. Eikö näissä hoitoalkuisissa ole useimmiten vuotelua? En jotenkin jaksa stressata. Kipuja ei ole.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea plussasta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu aika monesti hoitoalkuisessa nimenomaan vuotaa. Limis on paksu jne. Syitä voi olla tuhansia. Tsemppiä. Toivottavasti vuoto on harmitonta :)!

Unknown kirjoitti...

Kiitos. Vuotoa tulee nyt joka vessakäynnillä, mutta siteeseen asti ei. On jotenkin limaista ja tietty onkin, kun lugemössöön sekoittuu.

Gretel kirjoitti...

Ooh, miljoona ajatusta täällä tukemassa <3

Keksi kirjoitti...

Oi, onnea! Pidän peukkuja :)

Rimma kirjoitti...

Peukutan myös ja toivotan mahdollisimman aivotonta odotusta; älä mieti plussaa tai sitä mitä tästä tulee tai ei tule, se kun ei tunnetusti miettimisestä muuksi muutu. Kuulumisia odotellen.

Unknown kirjoitti...

Vuotoa tullut niin, että siteessäkin on punaista. Toki noi siteeseen tulleet tulivat sen jälkeen kun olin laittanut lugen, joten..jaa en tiedä onko sillä merkitystä. Kummempia kipuja ei ole, mutta ehtiihän nekin ilmaantua. Voi rakas pieni, älä luovuta, äiti ja isi niin sua odottavat..sinnittele pieni :'(